Днес е последното зимно пълнолуние и то ще сбъдне мечтите на тези 4 зодии

луна пълнолуние планети
Снимка: iStock

Днес е последното пълнолуние за тази зима. То преминава под знака Дева и е изпълнено със смисъл и обрати за всички зодии. Но за 4 зодиакални знака, това пълнолуние ще бъде още по-съдбовно, защото обещава да сбъдне големите им мечти!

Днес небето ще бъде озарено от т.нар. "Захарна луна". Освен това тази Луна се нарича още Луна на враната – смята се, че гарваните сигнализират с граченето си края на зимата. „Сап-луна“ или „Захарна луна“ започва да се нарича пълнолуние, защото по това време започва събирането на захарен сок от клена. Целомъдрената луна е получила името си, защото символизира чистотата на ранната пролет. Всички имена на това пълнолуние по един или друг начин са свързани с прехода от зима към пролет и промени в природата.

Пълнолунието в Дева ще донесе изненади и промени за всички знаци на зодиака. Енергията на зодия Дева е аналитична, организирана и фокусирана върху благосъстоянието - така че това пълнолуние бележи старта на идеално време да изчистим пейзажа си от изтекъл емоционален багаж и да се освободим от токсичните си мисли или взаимоотношения. Да, все още сме в чувствителния сезон на Риби, но енергията на това пълнолуние подчертава отговорната ни страна и ни помага да видим какво точно трябва да бъде освободено.

Ето и кои 4 зодии ще имат шанса да сбъднат своите мечти и желания по време на "Захарната луна" днес:

Последното зимно пълнолуние сбъдва мечтите на 4 зодии

Вижте тук и как пълнолунието през март 2023 г. ще се отрази на всеки зодиакален знак:

Изгрява "Захарна луна": какво ще донесе на всяка зодия това съдбовно пълнолуние

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти