Oтваря се мощен портал този уикенд: как да използваме Лъвската порта, за да осъществим мечтите си

лъв порта
Снимка: iStock

В нумерологията 8 е числото на безкрайността. То е енергията на овластяването. Това число дава плод на усилията и намеренията, които се проявяват в материалния свят. Неговата сила се крие в способността му да прояви намеренията ни на всяко ниво.

Когато се появи осмица, тя усилва всичко, към което е насочена като лазер.

Присъствието на енергията на Лъвската порта е синхронизирана със сърдечния център и въплъщава чертите на Лъва - смелост, сила и изразяване. Този портал пренася цялото човечество в следващата ни фаза, където върхът е съсредоточен върху безусловната любов. Другият феномен, който ще изгрее на небосвода, е съвпадането на звездата Сириус (най-ярката звезда на небосклона) с нашето Слънце.

Разбира се, всеки процес на прераждане е в еднаква степен болезнен и вълнуващ. Този процес бележи преминаването от "сега" в "новото сега". Подтиквани сме да се освободим от всичко, което не служи на нашето най-висше проявление. Независимо дали става дума за токсични взаимоотношения, остарели начини на мислене или навици, всички ние се изправяме пред точката на преоткриване. 

Вижте как да използвате тази енергия според астролозите в галерията.

Как да използваме огнената енергия на Лъвската порта

 

Прочетете какво още ви очаква това лято:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти