„Целувка“ с Луната и съдбовен транзит във Везни: Венера носи промени на тези 4 зодии

Днес в небето можем да наблюдаваме едно интересно явление – Луната ще премине пред Венера и ще я скрие за кратко.

„В четвъртък, 9 ноември, Венера ще се скрие зад Луната за 1 час, 12 минути и 32 секунди. Ще има затъмнение на Венера от Луната или, както астрономите наричат това явление, закриване на Венера от Луната. Това ще бъде второто подобно явление през 2023 г.“, се посочва в съобщение на ТАСС, което цитира пресслужбата на Московския планетариум.

Явлението е видимо от Европа, Западна Русия, Гренландия, Африка, Азия. Тази особена позиция на Венера спрямо Луната някои астролози, вдъхновени от планетата на любовта, наричат „целувка“.

Същевременно Венера напуска знака Дева и навлиза във въздушния дом на Везни, подтиквайки ни да потърсим хармонията и да се справим с всеки дисбаланс в живота и взаимоотношенията си.

Транзитите на Венера винаги ни тласкат към промени в нашата ценностна система, в подхода към междуличностните отношения и във визията ни за парите и богатството. Планетата на любовта ще остане във Везни до 4 декември.

Венера във Везни подкрепя способността ни да се приспособяваме към нуждите и желанията на другите и да виждаме живота от тяхната гледна точка. Важно е обаче всеки да потърси баланса между личните си желания и стремежа да угоди на другите. За някои зодиакални знаци това ще донесе яснота и щастие, докато други ще са изправени пред изпитания.

зодии
Снимка: iStock

Освен това на 9 ноември Меркурий започва да навлиза в Стрелец, което означава, че ще бъдете по-директни и откровени в комуникацията . От днес става по-трудно да пазите тайни и ще пожелаете да изговорите своите истини – освежаващо чувство след мрачния и мистериозен престой на Меркурий в Скорпион. Единственото нещо, за което трябва да внимавате, е да не кажете под въздействието на емоциите си неща, които не мислите.

А в галерията разкриваме кои са четирите зодии, които ще бъдат най-силно засегнати от романтичното влияние на Венера във Везни:

От днес Венера носи промени на тези 4 зодии

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти