От днес до 18 януари Венера ще бъде в Козирог: отношенията стават по-сдържани, но по-съдържателни

Здравейте, днес темата е преминаването на Венера в Козирог, което се случва на 25 декември и ще продължи до 18 януари 2018 година.

Този преход съвпада с преминаването на още една по-бавна планета в  същия знак- Сатурн, което е важна тема и ще разкажа за нея в следващо видео, но така или иначе акцента върху Козирог се засилва още повече през настоящия период.

Време, в което отношенията могат да станат по-сериозни и задълбочени, но и по-малко показни.

h
Снимка: Thinkstock

Козирогът е знак, свързан с дистанцираност и внимателно преценени действия и външни прояви; точно това може да се случи в отношенията помежду ви в посочения период.

Време, подходящо за премисляне и вътрешно структуриране на това в каква посока се развиват отношенията ви и дали това отговаря на желанията и намеренията ви.

Разбира се, смяната на знака на Венера няма да промени вашия личен темперамент, но общият емоционален фон ще бъде такъв -повече сдържаност, преоценка и ако резултатът е удовлетворителен- възможно задълбочаване.

h
Снимка: Thinkstock

Този период едва ли ще носи лекотата на предходния, когато Венера се движеше в Стрелец, но дава възможност за навлизане по-надълбоко и работа в партньорствата на друго ниво.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти