Обич и закрила: кои зодии ще бъдат най-слино повлияни от Церера в Лъв

астрология
Снимка: iStock

Ако има транзит, който да въплъщава идеята за подобряване на любовния и социалния ви живот, това би бил днешният транзит - Церера в Лъв.

Замислете се какво е това, което може да подобри една връзка? Несъмнено първият отговор би бил подкрепа, последвана от силна комуникация, подчертана от дълбока любов - Церера на помощ. Когато Церера е в Лъв, тя е още по-невероятна и силна.

По време на Церера в Лъв нямаме нищо против да направим нещо голямо за човека, когото обичаме, а ако нямаме кого да обичаме, но все пак искаме, това е идеалният ден просто да бъдем на точното място в точното време. Защото за някои знаци това е денят, в който сме в най-добрата си форма.

Заради природата на самия транзит, много от вас са усетили настъпването на транзита още вчера и са получили (или дали) много обич и подкрепа.

По начина, по който транзитите в Лъв са склонни да доминират небосвода, най-добрите ни черти изплуват на повърхността, когато се смесят с Церера. Във взаимоотношенията излизаме от черупките си, за да сме сигурни, че няма да затънем там, което означава, че това е моментът, в който двойките полагат истински усилия да бъдат добри един към друг.

Ако сме изпаднали в лоши навици с партньорите си, това е денят, в който избираме да ги разрушим заедно.

Това е и идеалният ден за създаване на нещо красиво заедно, план за ваканция или артистичен проект, като например декорация на дома или промяна на здравословния начин на живот. „Заедно“ е ключът към успеха днес, тъй като положителната енергия управлява света на романтиката и приятелствата.

Даваме рамо на приятелите си, слушаме внимателно какво казват другите и сме полезни един за друг. Това е добър ден за всички, но някои зодиакални знаци ще извлекат голяма полза от него. Вижте кои са те в галерията ни.

✨Към галерията >>>>>>✨

За какво да сме подготвени в сезона на Лъва през 2022

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти