Новолунието в Дева ще бъде стресиращо за тези три зодии

новолуние
Снимка: iStock

Космическа помощ за приспособяване към есента идва с края на ретроградния Меркурий и новолунието в Дева, която ще се състои в малките часове на 15 септември.

Макар новата луна през септември да помага да се вземем в ръце, три зодиакални знака, които са най-засегнати от това явление, първоначално ще имат няколко препятствия по пътя си, разказват от Bustle.

Новолунието рестартира лунния цикъл приблизително на всеки 29,5 дни и от астрологична гледна точка въвежда ново начало и нови възможности. Всеки път, когато преминаваме през сезона на зодия Дева, той ни вдъхва чувство за контрол, особено когато става въпрос за ежедневните ни дейности (като грижите за себе си, пътуването до работното място и стигане до дъното на входящата ни поща).

Тази изобилна продуктивна енергия обаче си има ограничения и ако сте един от зодиакалните знаци, които ще бъдат най-силно засегнати от новолунието, може да се почувствате стресирани или нестабилни.

Но не всички новини са лоши. Тъй като новолунието се появява в тандем с Меркурий (планетата управител на Дева), който се връща към директното си движение на 15 септември, небето ще ви възнагради, ако преследвате задачите си. „Съсредоточете се върху финансите си и логистичните аспекти на живота си“, казва астрологът Имани Куин за Bustle. Освен това, благоприятно подравняване на тригон с Юпитер ще даде тласък на оптимизъм.

Вижте в галерията тук кои са трите зодии, които ще бъдат най-афектирани от новолунието в Дева, и как да се справят с това влияние >>>

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти