Внимание! Ето коя най-неподходящата дата за сватба през 2023 година

сватба
Снимка: iStock

Всички, които са решили да сключат брак през 2023 г. сигурно вече са в трескави приготовления за важното събитие.

Не искаме да ви обезсърчаваме, но все пак е добре да бъдете предупредени коя е датата, която е най-неблагоприятна за сключване на романтичен съюз според астролозите.

След като вече ви разкрихме кой е денят, който е най-подходящ ако не да се омъжите, то поне да направите голяма крачка във връзката си или да започнете нова, е време да разберем кой ден трябва да отхвърлите от списъка си.

Припомнете си тук >>> Бъдете готови! Ето кой е идеалният ден да направите сериозна стъпка в любовта

Добрата новина е, че най-неблагоприятното разположение на планетите за любовно обвързване през 2023 г. се пада в сряда и едва ли сте планирали сватба в този ден.

И все пак, ако имате големи планове за връзката си точно тогава, имате достатъчно време да преосмислите решението си и просто да изберете друг момент.

Вследствие на неблагоприятна поредица от космически събития, 9 август е най-лошата дата за сключване на брак тази година от астрологична гледна точка. Основната причина за това ще бъде ретроградната Венера – явление, което се наблюдава на всеки 18 месеца.

Венера е планетата на любовта, секса, красотата и парите и когато тя навлезе в ретрограден период, може да очаквате усложнения на любовния фронт. Затова винаги е добра идея да се информирате за нейното състояние, преди да вземете голямо решение, свързано с любовта.

сватба
Снимка: iStock

Тъй като Венера ще бъде ретроградна от 22 юли до 3 септември във фиксирания огнен знак Лъв, цялата тази времева рамка няма да е най-добрата за обвързване и брак, тъй като ще бележи период на колебания, когато става въпрос за взаимоотношенията.

В това число влизат преосмисляне на връзката ви като цяло или възобновяване на интереса към бивш партньор.

Всички тези тенденции стигат до своята кулминация на 9 август, сряда, когато ретроградната Венера ще бъде в квадрат с Уран в Телец, извеждайки на преден план сътресения и катаклизми в отношенията.

сватба
Снимка: iStock

Около тази дата е възможно да почувствате нужда да се усамотите, както и да възникнат внезапни проблеми в комуникацията или страхове около любовта и интимността.

В резултат на това 9 август това ще бъде най-малко късметлийският ден за сключване на брак през 2023 г., тъй като е много възможно да настъпят внезапни, неочаквани промени в романтичните отношения.

сватба
Снимка: iStock

Освен това Венера управлява и парите, а във финансов план сватбата е едно от най-сериозните събития за една двойка.

Затова и астролозите предупреждават, че при ретроградност на планетата, са възможни неудачни покупки, неочаквани разходи и като цяло проблеми, свързани с оптималното разпределяне на бюджета ви.

Прочетете още какво ви очаква през годината:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти