Бъдете готови! Ето кой е идеалният ден да направите сериозна стъпка в любовта

астро
Снимка: iStock

Празникът на влюбените отмина и много двойки в България и по света избраха именно 14-и февруари за датата, на която да сключат брак.

Ако мечтаете да направите следващата стъпка в любовта, като например да заживеете с половинката си, планирате годеж и пък сключване на брак, законите на Вселената могат да ви помогнат да вземете правилното решение в идеалния момент.

Според астролозите най-добрият месец за сключване на брак през 2023 г. е март, до който остават броени седмици. А най-благоприятният ден за големи крачки и жестове в любовта е 1 март.

Разбира се, едва ли можете да организирате сватба за след две седмици, но е полезно да знаете, че именно първият ден от следващия месец носи много късмет и щастие в романтичен план.

астро
Снимка: iStock

Решенията, които вземете като двойка на този ден, или отношенията, които започнете, ако все още не сте в сериозна връзка, ще бъдат насърчени и орисани с успех. Питате се защо? Астролозите имат обяснение.

На първи март съвпадът на Венера с Юпитер в Овен насърчава благоприятното развитие на романтичните отношения. Затова всякакви начинания, свързани с любимия ви човек и вашия живот заедно, ще се развиват с голям късмет, ако стартират именно на тази дата.

Въпреки че Венера - планетата на любовта, романтиката и брака - обикновено е изправена пред предизвикателства, когато е в Овен, подкрепата от страна на Юпитер - планетата на растежа и изобилието – смекчава някои от потенциалните проблеми. А влиянието на огнения Овен, ориентиран към действието, ще ви подтикне да действате с размах.

астро
Снимка: iStock

Всъщност на 1 март 2023 г. не само влиянието на Венера и Юпитер е силно. Слънцето и Луната ще образуват хармоничен тригон, насърчавайки подкрепата и повишавайки интуицията. Слънцето в Риби се свързва чудесно с Луната в Рак, като това засилва чувствителността, емоциите и желанието ви да се грижите за близките си.

Единственото предвидимо предизвикателство на датата 1 март е, че Меркурий – планетата на комуникацията – ще съвпадне със Сатурн във Водолей. Това е възможно да доведе до известни затруднения в ефективното общуване.

Този транзит може да предизвика и някои съмнения, когато става въпрос за вземане на внезапни решения, които не са били предварително обмислени.

За щастие, полезната енергия на благоприятните планети Венера и Юпитер ще засенчи тези предизвикателства и независимо от зодията ви, със сигурност ще почувствате лекота и вдъхновение в романтичен план.

астро
Снимка: iStock

През 2023 г. 1 март се пада в сряда и през деня се отдаваме на раздаване на мартенички и пожелания за здраве. И все пак не пропускайте да дарите вашата половинка с внимание и нежност, а защо не и да вземете решение да задълбочите връзката си.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти