Маски и заблуди: астероидът Юнона навлиза в Риби и какво да очакваме

юнона астероид астрология
Снимка: Unsplash, колаж

Рибите още са в разгара на космическото си парти и днес астероидът Юнона се присъединява с впечатляващо навлизане.

Планетата на партньорствата няма как да не привлече внимание и планира да се присъедини към Риби заедно с Венера, Марс, Юпитер и Нептун. В тази комбинация, Юнона ще насочи погледът ни към начина, по който се държим в отношенията си, особено когато не сме се скрили зад емоционалните си стени и сме по-уязвими.

Акцентът на Юнона върху партньорствата е насочен както към романтичните, така и към платоничните отношения. Може би сега е моментът да се сближите с нов познат или да подобрите отношенията си с колега. Тъй като на дневен ред са емоциите и емоционалните ни рекации, тази седмица може да е ключова и за провеждането на важен разговор в романтичните взаимоотношения.

Освен за брака и приятелството, Юнона отговаря за способността ни да се сливаме с другия. Във водите на Риби този астероид разтваря границите, които преди са ни пречили да се свържем с най-близките ни и да постигнем взаимно съгласие.

Очаквайте положителна промяна, но и не забравяйте, че където и да се намира Риби, този знак ни прави по-мечтателни и дори понякога ни слага „розови очила“.

Седмичен хороскоп за 18-24 април

Сенчестите аспекти на Риби никак не са приятни, защото могат да създадат илюзии и да ни подтикнат към непремислени действия. Има граници, които не бива да се свалят, за да запазим целостта си като личности. Затова внимавайте да не проектирате образи върху хората около вас и се старайте да бъдете реалистични. Гледайте на тях каквито са, а не потенциала им.

Това не значи да не бъдете оптимистични: запазете хубавата си нагласа, но се доверете на веществените доказателства пред вас, за да можете извлечете максимума от събитията около вас и от дълбоките свързвания, които ще осъществите, особено с партньора си.

Близките няколко дни няма да са подходящи за решаване на проблеми във взаимоотношенията ви или премахване на лоши навици, но ще бъдат полезни в това, че свалят параваните между хората и ще получим по-добро разбиране за тях.

Ако в живота ви има нови връзки, романтични или други, обърнете особено внимание на техните промени през тази седмица и оставете Юнона да си свърши работата.

Месечният хороскоп за АПРИЛ 2022

 

 

Прочетете какво ви очаква през АПРИЛ:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти