Марс във Водолей: настройте се за промени, помагайте на хората около вас!

мистично магия планети звезди луна астро
Снимка: Istock

Планетата на Волята, Действието, Мъжествеността и Гнева ще се намира във въздушния знак Водолей от 31.03 до 14.05.20г. Фокусът отива при групата, при обществото, при народа! С пълна сила ще се развият хуманитарните организации и проекти. Водолеят се свързва с Човещината! Ще има и много благотворителност.

Сега е дошъл момента на - “Пионерите” - като поведение, като мислене - Марс е във Водолей!

Ексцентричност и идеализъм, непредсказуемост и радикални възгледи - съчетават в себе си хората с позиция на Марс в знака Водолей, в личния си хороскоп. Това е посоката, която ще се изисква да следваме, за да се слеем през този месец и половина със силната енергия на планетата на Смелостта.

От консервативния и стабилен Козирог ще трябва да преоткрием страстта - канализирана в идеали по “водолейски”.

Въздушните знаци - Водолей, Близнаци и Везни ще са най-облагодетелствани от марсовата енергия, на Стрелец и Овен позицията им не е лоша, а Скорпион, Телец и Лъв ще са в по-неблагоприятна ситуация по време на този транзит.

Марс във Водолей обича експериментите и има откривателски дух - вероятността да се открие лекарство или ваксина срещу Коронавируса се увеличава. Всякакви научни открития ще са много възможни. Дигиталните технологии ще бележат подем и новаторският устрем ще бъде силен през периода, в който Марс ще бъде във Водолей.

Настройте се главно за промени! Тя - свободата ще бъде основния мотивиращ фактор на този транзит, защото Водолеят е един от най-свободолюбивите знаци в зодиака.

Със самото си влизане на 31.03.20г. Марс /Действието/ се среща със Сатурн /Ограничението/ в 0 градус на Водолей! Може да ни стане по-строго и сериозно отношението към настоящ проблем, да сме по-ограничени... Но в същото време, това дава възможност и шанс на нашите хрумвания и интересни идеи да се превърнат в реаленост, да дадат реален резултат! Нулевият градус е специален - той дава силен старт, ново начало. Там, през декември месец 2020г. ще се срещнат Сатурн и Юпитер /царски съвпад/ и това ще бъде последната Знакова среща за тази година!

планета
Снимка: Istock

На 07.04.20г. - ще ни се наложи да преминем и през Квадратура на Марс и Уран, който е в Телец! Това е един много сложен аспект, един мощен сблъсък между две силно енергийни планети. Тяхното взаимодействие, освен сериозно напрежение, може да донесе и някакъв обрат, зависи къде попадат знаците Водолей и Телец във вашата лична астрална карта.

Каквото и да си говорим - Експериментирайте, защото сега е времето, когато Марс е във Водолей! И не забравяйте, че Марс се свързва със сексуалната енергия и мъжествеността, но по един авангарден начин, а не агресивен!

“Правете любов, а не война!” - би могло да бъде мотото на този транзит.

Още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти