Марс е в Скорпион: движим се между опасното и прекрасното, получаваме това, което желаем на всяка цена!

марс
Снимка: Thinkstock

Марс е в Скорпион от 19.11.19г. до 03.01.20г.

Марс /Бог на войната/ в Скорпион се свързва с Подземното царство. Ще трябва да получим това, което желаем на всяка цена! Сменя се начина, по който поемаме инициативата, по който утвърждаваме себе си.

От Везни - Марс ще се премести в Скорпион и ще остане там до началото на Януари 2020г. Енергията, действията, реакциите ни ще придобият характерните особености на скорпионската същност. Амбиция, борба, скорост, страст... всичко ще се върши с решителност. Няма да има средно положение, ще сме привлечени от крайностите, ще се поемат рискове, ще се прониква на дълбоко във всяко познание. Няма да липсва през този период и силна решителност - нещата, с които се захванем ще бъдат довеждани до край. Нищо няма да остане наполовина.

Вижте ТУК как ще се отрази на зодиите този интересен аспект >>>

Марс в Скорпион е много магнетичен, интуитивен и с лекота усеща слабите места на противника си. Външно изглежда спокоен и хладнокръвен, но дълбоко в него бушува вулкан от страсти и е невероятно устойчив. Тъй като е във фиксиран знак, Марс в Скорпион не действа така прибързано и умее прекрасно за подготви своята стратегия за действие. Той умее да чака дълго и да „удари“ противника си в точното време и на точното място, за да го заболи или унищожи. Може да прибегне до манипулация или задкулисно да действа чрез „посредник“.

Като воден знак Марс в Скорпион е много мнителен, емоционален и потаен. Нуждае се от дълбочина на чувствата и всеотдайност. Може да обича толкова силно, колкото и да мрази. А това го прави непредвидим и опасен, защото както и типичният Скорпион, Марс в този знак е склонен към крайности – от силна любов към разрушение и саморазрушение.

мистично магия планети звезди луна астро
Снимка: Istock

Може на моменти да се реагира по-рязко, но самоконтрола ще бъде прилаган повече от успешно - все пак говорим за планетата Марс в една от силните й позиции - знака Скорпион! Тайнствената и дълбока сексуалност, която е трайно свързана с този знак, също ще присъства в този период.

Тогава ще бъде моментът, в който да усвоим един характерен урок от скорпионската природа - да се научим да вървим смело по опънато въже - между опасното и прекрасното.

Марс ще зареди Скорпионите с много енергия, за Рак и Риби края на тази година също ще бъде активен и хармониращ с тяхната природа, но много по-различни са нещата за Телци, Лъвове и Водолеи - /особено около 24.11 - Марс прави опозиция с ретроградния Уран/. Този аспект действа като токов удар! Те ще са изложени на всякакви провокации и сблъсъци. Възможно е да се борят с ревност, желание за отмъщение и внезапни конфликти.

мистично магия планети звезди луна астро
Снимка: Istock

Трябва да се научат да действат с манипулация, задкулисно, да преценяват точния момент. Това може да се окаже труден урок за повечето от нас, но трябва да синхронизираме с енергиите в природата, ако искаме да успеем!

Вижте ТУК как ще се отрази на зодиите този интересен аспект >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти