Последното лунно затъмнение за 2023 разпалва потискани желания: кои зодии ще бъдат най-засегнати

зодии
Снимка: iStock

Oктомври се счита за един от най-мистичните и съдбовни месеци и това не е случайно. Тази година усетихме енергията на Коридора от Затъмнения в периода 14.10 - 28.10. Това е най-кармичното време в годината, защото обхваща периода между две последователни затъмнения – обикновено слънчево и лунно.

Лунните затъмнения се случват, когато настъпи Пълнолуние по същото време, когато Земята, Слънцето и Луната са подравнени. Явлението се наблюдава само до три пъти всяка година, което прави лунните затъмнения редки и свръхзаредени с енергия и мистика.

А този уикенд ни очаква частично лунно затъмнение, което означава, че трите небесни тела няма да бъдат напълно подравнени и Луната ще бъде само частично покрита от сянката на Земята.

Сезонът на затъмненията винаги е пълен с изненади. Когато се случва по време на сезона на Скорпиона обаче, нещата стават още по-непредсказуеми. 

Може да откриете, че сте потискали желанията си и сте упражнявали много самоконтрол, преследвайки целите и амбициите си. С настъпването на частичното лунно затъмнение на 28-и октомври обаче всичко това се преобръща.

Всеки знак от зодиака ще бъде до някаква степен подтикнат да признае това, от което неволно се е лишавал.

На 28 октомври частичното лунно затъмнение ще засили желанието на всеки от нас за повече подкрепа, комфорт и сигурност. Ако сте пренебрегвали нуждата си от конкретно удоволствие, идва моментът да пренасочите усилията си към тези скрити желания.

Независимо дали става дума за пари, някаква покупка или лично преживяване, това затъмнение ще ви подтикне да кажете „да“ на това, за което наистина жадувате.

А кои са 4-те зодии, които ще бъдат най-силно и съдбовно засегнати от предстоящото октомврийско лунно затъмнение, разберете тук >>> към галерията.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти