Кървавата луна се завръща и ще бъде съдбовна за тези четири зодии

кървава луна
Снимка: iStock

Сезонът на затъмненията е в разгара си и не изпитваме недостиг на драма. Ако и вие вече я усещате в изобилие, вероятно сте един от зодиакалните знаци, които ще бъдат най-засегнати от лунното затъмнение на кървавата луна на 8 ноември, вторник.

Не позволявайте обаче на преживяването да ви изпълни със страх - в астрологията затъмненията отварят кармична врата за период от 28 дни и през това време може да се случи всичко, разказват от Stylecaster. Затъмнение може да настъпи само когато има пълнолуние или новолуние в някой от зодиакалните знаци, разположени на Северния възел и Южния възел.

Докато Северният възел означава вашето бъдеще и крайната ви съдба, Южният възел представлява енергийния багаж на вашето минало. И ако вашият зодиакален знак е повлиян от затъмнение, това може да предизвика рязък и неочакван обрат в живота ви. Ако вече усещате тежестта на промяната, не се притеснявайте – Вселената знае какво прави!

Понякога промените, които се случват по време на сезона на затъмненията, могат да бъдат значими и преобръщащи живота ви. Друг път промяната може да бъде по-фина и вътрешна, но не по-малко осезаема.

Кървавата луна в Телец на 8 ноември се случва само две седмици след частичното слънчево затъмнение в Скорпион, което означава, че двете явления са пряко свързани. Ако погледнете назад къде сте били и какво сте правили преди шест месеца, когато се случи последната поредица от затъмнения по оста Телец-Скорпион, може да осъзнаете какво се случва в живота ви сега.

Докато предишното слънчево затъмнение формира връзка с кармичния южен възел, сега лунното затъмнение ще формира съюз със Северния възел на съдбата. Затова и тази кървава луна вероятно ще се почувства по-мотивираща и овластяваща! Освен това неизбежно ще ви дърпа в посока, която винаги сте били предопределени да поемете.

Но тъй като това лунно затъмнение също ще образува и съвпад с непредсказуемия и непокорен Уран, то може да предизвика нещо напълно неочаквано. Не се заблуждавайте – това лунно затъмнение може да предизвика цяла революция.

Ако вашият слънчев знак, лунен знак или асцендент попада под някой от следните зодиакални знаци, предстоящото пълно лунно затъмнение/кървава луна в Телец може да доведе до духовно просветление. Вижте в галерията кои са най-афектираните от явлението знаци:

Четирите зодии, които ще бъдат най-повлияни от лунното затъмнение на кървавата луна на 8 ноември

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти