Край на ретроградната Венера: ето кои 5 зодии ще са щастливи в любовта!

любов двойка лято
Снимка: Istock

Венера е планета на любовта и щастието и нейното влияние поражда често непредвидени ситуации, над които хората нямат власт. Краят на ретроградната фаза на Венера обещава приятни промени и то най-вече петима късметлии от зодиака. 

Най-важното събитие през юни ще бъде обръщането на движението на Венера: на 25-и юни планетата ще се върне в директно движение. Това означава, че всички сфери на живота, които са символично свързани с Венера, ще бъдат в етап на ревизия, в състояние на нестабилност и промяна.

Психологически хората ще получат шанс да се освободят от потока негативни влияния и нагласи, които управляват съдбата им и да разберат какво точно има най-голямо значение за тях в живота. Можем да кажем, че Венера ще предостави възможност за разбиране на това, което е в периферията на съзнанието ни и в резултат на това хората ще придобият нов поглед върху вече познатите неща.

Венера ще бъде много благосклонна и в любовта в предстоящия период. А още по-голям късмет в любовен план ще донесе на 5 зодии. Вижте кои са те и какво може да очакват:

Край на ретроградната Венера: ето кои 5 зодии ще са щастливи в любовта!

Още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти