Кои са най-големите интроверти на зодиака

интровертни зодии
Снимка: Unsplash

Независимо дали сте се запознали с подробностите на астрологичната си рождена карта, или не знаете нищо за астрологията отвъд зодиакалния си знак, вероятно все пак сте наясно, че планетите оказват някакво влияние върху личностните ви особености. Има много фактори, които допринасят за това дали някой е интроверт или екстроверт, Всъщност има някои зодиакални знаци, за които е по-вероятно да са интроверти от останалите.

Ако сте един от тях, тогава вероятно за вас е изключително важно да имате достатъчно време за себе си, за да се презаредите и да съберете мислите си. Спектърът „интровертност-екстравертност“ е широк и е нормално да се движим по него през целия си живот.

Прагматичните земни знаци и емоционалните водни знаци са в отрицателния край на спектъра, което се свързва с интровертност. За да сме наясно, употребата на думата „негативен“ тук не е нещо лошо - тя просто означава, че енергията на тези знаци е фокусирана по-скоро навътре. Хората, родени под знаците на тези елементи, обикновено са по-рефлексивни, интроспективни и фокусирани върху вътрешния свят на своите чувства и усещания.

Не всеки е изцяло екстровертен или интровертен - повечето хора попадат някъде по средата! Но ако сте един от зодиакалните знаци, за които е най-вероятно да са интровертни, вероятно в наталната ви карта присъства поне един от тези знаци:

Най-интровертните зодии

 

Още астрология:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти