Кажи ми в кой знак е Луната ти, за да ти кажа каква си: зодия Везни

Кажи ми в кой знак е Луната ти, за да ти кажа каква си: зодия Везни
Снимка: netinfo

Йоана Йорданова

Почти няма човек, който да не знае коя зодия е – знакът, в който се е намирало Слънцето в момента на раждането му. 

Много важен за описанието на характера обаче е и знакът, в който се намира Луната при раждането – този знак показва как реагираме емоционално, от какво имаме нужда, за да се чувстваме добре, какви сме в интимните връзки.

Ако например сте зодия Овен и се чудите защо все правите компромиси – нещо, нетипично за вашата зодия, може би имате Луна във Везни или в Риби.

Комбинацията от слънчевия, лунния знак и асцендента дава една доста пълна картина за вашия характер и преживявания.

Кой е вашият Лунен знак, можете да проверите ТУК.

Дори и да не знаете точния си час нa раждане, можете да използвате приблизителна такава. Луната пребивава в един знак средно около два дни и половина и затова часът не е толкова важен.

Везни с Луна в Овен

Вие сте деен и инициативен човек, който се придържа към собствените си принципи и е много трудно да ви убедят да приемете нещо, което е в разрез с разбиранията ви. Вашият урок в живота е да се научите да отстъпвате, за да има разбирателство в дома и на работното ви място, но в същото време да не стигате до там, че да правите твърде много комромиси. В името на любовта сте готови на всичко, но обичате да се налагате и понякога не разбирате, че онова, което според вас е добро за другия или за връзката ви, може да не се споделя от партньора ви. В младите си години сте по-решителни – и дори импулсивни, но с времето ставате по-разсърдливи и вероятно по-колебливи.

Снимка: netinfo

Везни с Луна в Телец

Спокойствието е изключително важно за вас – не обичате да си създавате излишни проблеми  и трябва някой много да прекали, за да се ядосате. Не харесвате войнствените и напористите хора и не понасяте да ви въвличат в спорове и конфликти. Внимавайте да не станете прекалено пасивни, защото така вашите таланти може да отидат на вятъра и никога да не ги развиете. Ще бъде във ваша полза, ако сте малко по-смели и когато искате нещо, да се задействате, вместо да отлагате с години. В любовта сте моногамни – трайните отношенията ви карат да се чувствате спокойни и сигурни и не бихте рискували това усещане за един флирт или за нещо, от което не знаете какво ще излезе.

Снимка: netinfo

Везни с Луна в Близнаци

Вие се чувствате най-добре, когато имате компания. Обожавате да говорите, да споделяте мисли и преживявания и да посещавате места, където се събират повече хора. Общуването е вашата сила, така че си намерете работа, която да ви осигурява разнообразие, осъществяване на контакти и комуникация с най-различни хора. Не е препоръчително да се заседявате много вкъщи и да затъвате в рутина – липсата на срещи и интересни преживявания ще ви изнерви. В любовта имате нужда от човек, с когото да си бъбрите на воля – ако е затворен човек, който не обича да общува, скоро ще намерите някой по-забавен и интересен. Ще бъде във ваша полза, ако говорите по-малко и повече действате.

Снимка: netinfo

Везни с Луна в Рак

Вашата най-голяма мечта е да намерите сродната си душа, а след това да създадете дом и семейство. Мъжете с това разположение са семеен тип, а жените се справят чудесно с ролите на домакиня и майка. Вие се чувствате най-добре, когато сте си вкъщи, до любимия човек, и можете да споделите с него/нея всичко, което мислите и чувствате. Колебанието е големият ви проблем – искате да угодите на всички, и заради това трудно преценявате как да постъпите. Не забравяйте, че вашата ценност като човек не се изчерпва само с това, което давате на близките си, и си намерете някакво занимание, което е лично ваше, за да не станете твърде обсебващи.

Снимка: netinfo

Везни с Луна в Лъв

Вие сте чаровен и жизнерадостен човек, който разпръсква позитивна енергия и затова хората се чувстват добре във вашата компания. Обичате да общувате, но предпочитате да говорите за весели неща, а не да задълбавате във философски теми или негативни емоции. Любовта е вашата стихия – готови сте да правите големи жестове, когато обичате някого. За вас любовта трябва да се запази романтична и чиста – ако се замърси от  битовизми или чести спорове, ще изпаднете в униние. Възможно е да имате актьорски заложби или най-малкото да се чувствате добре, когато сте на сцена. Всъщност, и в любовта е така – на седмото небе сте, когато човекът до вас ви обсипва с внимание и ви прави комплименти.

Снимка: netinfo

Везни с Луна в Дева

Малко хора държат на реда повече от вас. Това се отнася не само за дома и работното място, но дори и за ума ви – за вас е важно винаги всичко да е конкретно, ясно и подредено в категории. Заради прекалената си рационалност обаче вие трудно приемате човешките емоции и страсти. Не че сте студени или дистанцирани – просто търсите логика и ред в емоционални преживявания и ирационални постъпки, които просто няма как да бъда обяснени. Когато обичате, сте много отзивчиви, но изразявявате чувствата си не с гръмки думи или грандиозни жестове, а по практичен начин – например като купите нещо полезно или като се грижите за дома. В любовта сте доста взискателни и е трудно човек да отговори на стандартите ви.

Снимка: netinfo

Везни с Луна във Везни

Вие сте добронамерени към хората и много лесно отстъпвате – дори, когато е във ваша полза да отстоявате своето. Трудно ви е да правите нещо сами – обичате да имате компания, а създаването на стабилна връзка е приоритет за вас. Гледайте обаче да не се примирявате с каква да е връзка, само и само да не сте сами. Освен това имате склонност да се нагаждате към нуждите на човека до вас и да забравяте, че вие сте отделна личност със свои собствени вкусове, предпочитания и интереси. Трудно вземате решения, защото сте много колебливи и все търсите златната среда. Ще бъде във ваша полза да сте малко по-инициативни и да не се примиравяте с несправедливости. Талантът ви е да създавате красота навсякъде около вас.

Снимка: netinfo

Везни с Луна в Скорпион

Макар че външно може да изглеждате спокойни и уравновесени, всъщност това не е така. Ще трябва да преминете през доста емоционални драми, докато се научите да овладявате емоциите си и да постигнете хармонията, за която копнеете. В любовта сте много страстни и напълно отдадени на партньора, но има вероятност да проявявате ревност и собственическо чувство. Стремете се да се преборите със страховете си, за да не разрушите връзките си с хора, на които държите. Вие сте склонни да давате повече, отколкото се налага, а после, когато го осъзнаете, обръщате другия край и ставате язвителни, нападателни или се затваряте в себе си. За да не става така, научете се да споделяте от какво имате нужда и да молите за него, вместо да очаквате другите да се досетят сами.

Снимка: netinfo

Везни с Луна в Стрелец

Вие сте интересен събеседник, тъй като се интересувате от разнообразни теми и имате нужда да споделяте своя личен опит и изводите, до които сте достигнали, с други хора. Вероятно имате доста приятели и хора, които търсят компанията ви. Правдата и истината са много важни за вас, така че бихте могли да се реализирате в правото или в друга област, в която можете да отсъждате. Не съдете обаче близките си хора за техните слабости, защото това ще навреди на отношенията ви – опитайте се да сте по-толерантни към различните. В любовта търсите човек, който да споделя страстта ви към пътуванията и вълнуващите преживявания – едва ще ви бъде добре с домошар.

Снимка: netinfo

Везни с Луна в Козирог

Вие сте стабилен човек, на когото може да се разчита, тъй като се отнасяте много сериозно към поетите ангажименти. Не бихте пристъпили принципите си на нищо на света и сте изключително постоянни. Липсва ви гъвкавост, което би могло да ви създаде трудности особено в периоди на промени. Държите на трайните взаимоотношения – както интимни, така и приятелски. Искате да се обвързете със серизен и зрял човек, но поради склонността да се нагърбвате с твърде много задачи и да изнясяте на гърба си цялата тежест на семейството, често привличате несериозни хора, които бягат от отговорност. Научете се да поделяте задълженията с половинката си, а в работата – с колегите.

Снимка: netinfo

Везни с Луна във Водолей

Вие сте човек, с когото лесно се общува, защото винаги можете да се поставите на мястото на другия човек. Приемате различни гледни точки и сте толерантни към различните. Хората често се обръщат към вас за съвет, защото преценявате обективно ситуациите и сте доста умерени. Обичате да се забавлявате и да се сте сред хора – самотните преживявания не са за вас. Понякога изпадате в прекалени разсъждения, което ви причинява тревожност – за да не се случва, живейте в настоящето и отделяйте време за занимания, свързани с тялото – например спорт, градинарство или танци. В любовта сте доста уравновесени, но понякога ви лиспва страст и тръпка.

Снимка: netinfo

Везни с Луна в Риби

Вие сте силно творческа личност – със сигурност сте надарени с някаква худовествена или артистична дарба. Имате много богато въображение, което намира израз в създаването на най-различни произведения – например в изобразителното изкуство, фотографията или музиката. Изключително мили и деликатни сте, почти е невъзможно съзнателно да навредите на човек или на животно. Винаги се съобразявате с другите – до степен, че често забравяте себе си и някои хора се възползват от вас. Трудно ви е да казвате „не“, но е добре да се научите да го правите. Ако някой се отнесе грубо с вас или с друг човек, го приемате много тежко – дори да не го покажете, ще мислите за случката месеци и дори години напред.

Снимка: netinfo

Вижте още по темата за другите зодиакални знаци ТУК

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти