Кажи ми в кой знак е Луната ти, за да ти кажа каква си: зодия Близнаци - I част

Кажи ми в кой знак е Луната ти, за да ти кажа каква си: зодия Близнаци - I част
Снимка: Thinkstock

Йоана Йорданова

Почти няма човек, който да не знае коя зодия е – знакът, в който се е намирало Слънцето в момента на раждането му. Много важен за описанието на характера обаче е и знакът, в който се намира Луната при раждането – този знак показва как реагираме емоционално, от какво имаме нужда, за да се чувстваме добре, какви сме в интимните връзки.

Ако например сте зодия Овен и се чудите защо все правите компромиси – нещо, нетипично за вашата зодия, може би имате Луна във Везни или в Риби.

Комбинацията от слънчевия, лунния знак и асцендента дава една доста пълна картина за вашия характер и преживявания.

Кой е вашият Лунен знак, можете да проверите ТУК.

Дори и да не знаете точния си час нa раждане, можете да използвате приблизителна такава. Луната пребивава в един знак средно около два дни и половина и затова часът не е толкова важен.

Представяме ви характеристиките на представителите на зодиакалния знак Близнаци в различните лунни позиции:

Близнаци с Луна в Овен

Вие без съмнение водите забавен и интересен живот, тъй като постоянно търсите вълнуващи преживявания. Поговорката „Шило в торба не седи” ви пасва идеално – тъй като имате силна нужда от тръпка и разнообразие, никога не оставате на едно място или с едни и същи хора дълго време. Каквото и да привлече интереса ви обаче, бързо ви омръзва и се устремявате към нещо друго. Свободолюбиви сте, не понасяте да ви командват и имате състезателен дух. Заради непостоянството си трудно се обвързвате – ако все пак се случи, то е с човек, който ви дава пространство и самият той е приключенски настроен. Дори и тогава обаче вие трябва да командвате парада.

Снимка: Thinkstock

Близнаци с Луна в Телец

За разлика от много други представители на знака Близнаци, вие сте доста по-постоянни във вкусовете и предпочитанията си, а също така и по-последователни в целите и стремежите си. Гледайте обаче да не го карате прекалено много на сигурно, тъй като така сами ще се лишите от добри възможности да учите нови неща и да придобивате нов опит, а това е важно за вас. Колкото по-възприемчиви сте към нови идеи и общувате с различни хора, толкова по-добре ще реализирате потенциала си. В любовта сте верни, стига да намерите човек, с когото можете да общувате и с когото да изградите не само сексуална, но и интелектуална връзка.

Снимка: Thinkstock

Близнаци с Луна в Близнаци

Вие имате способността да се адаптирате към всякакви обстоятелства и да намирате общ език с всеки. Толкова много неща са ви интересни, че едва ли някога ви е скучно – ако това се случи, веднага ще намерите с какво да запълните времето си. За съжаление обаче, в прелитането от едно към друго не успявате да се задълбочите в нищо конкретно, заради което знанията ви са по-повърхностни, а връзките ви рядко са трайни. Днес мислите едно, а утре сте на друго мнение. Освен това често се случва да послъгвате. Да се научите да казвате истината е важен урок, който е добре да усвоите, ако искате да сте верни на себе си, а не постоянно да се нагласяте стрямо околните.

Снимка: Thinkstock

Близнаци с Луна в Рак

Вие сте едни от най-семейно ориентираните представители на знака Близнаци – държите на домашния уют и на семейните отношения. Близките ви хора могат да разчитат на вас, защото сте много грижовни, а сте и разумни и разсъдливи, заради което им давате добри съвети и напътствия. При вас има известен риск разумът да надделява над чувствата, което не е много добре, защото вашата сърдечност е едно от най-ценните ви качества. Освен това, само като слушате сърцето си, ще знаете кое е добро за вас и от какво имате нужда. Променливите настроения са доста характерни за вас – обикновено сте общителни и ведри, но само една дума казана накриво, често е достатъчна, за да се обидите и да се затворите в себе си.

Снимка: Thinkstock

Близнаци с Луна в Лъв

Вие сте жизнерадостен човек, който заразява околните с доброто настроение и позитивизма си. Рядко някой може да ви види тъжни, ядосани или в плен на други негативни емоции. Обичате да се забавлявате и да черпите с пълни шепи от живота. Харесва ви да флиртувате и да бъдете център на внимание. Вероятно имате доста обожатели, но ако наистина сте влюбени, може да сте доста отдадени на връзката. Важно е обаче човекът, с когото сте, да споделя желанието ви за забавления и да не ви ревнува – дори, когато отвреме-навреме флиртувате с други. С вас е невъзможно да се скучае, защото сте като малко дете, което постоянно се удивлява на живота и играе на воля.

Снимка: Thinkstock

Близнаци с Луна в Дева

Вие сте много разсъдлив човек. Почти никога не правите нещо спонтанно – преди да действате, трябва добре да сте анализирали фактите и да сте преценили ситуацията от всички възможни гледни точки. Логиката е силната ви страна, което ви прави много умели в решаването на всекидневни проблеми, особено що се отнася до работа и бизнес. Интересното е, че се опитвате да търсите логика и в любовта и точно там бъркате – в чувствата такава няма и е по-добре да се примирите, че някои неща няма как да си обясните. Опитайте се да мислите по-малко, защото има риск с прекомерното си разсъждаване и анализиране да си докарате проблеми с нервната система или безсъние.

Снимка: Thinkstock

Очаквайте и втората част на материала - с информация за Близнаци с Луна във Везни, Скорпион, Стрелец, Козирог, Водолей и Риби.

Вижте още:

Лунните лица на Телеца

Лунните лица на Водолея – I част

Лунните лица на Водолея - II част

Лунните лица на Овена

Лунните лица на Рибите

Лунните лица на Козирога - I част

Лунните лица на Козирога - II част

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти