Лунните лица на Телеца

Лунните лица на Телеца
Снимка: netinfo

Йоана Йорданова

Почти няма човек, който да не знае коя зодия е – знакът, в който се е намирало Слънцето в момента на раждането му. Много важен за описанието на характера обаче е и знакът, в който се намира Луната при раждането – този знак показва как реагираме емоционално, от какво имаме нужда, за да се чувстваме добре, какви сме в интимните връзки.

Ако например сте зодия Овен и се чудите защо все правите компромиси – нещо, нетипично за вашата зодия, може би имате Луна във Везни или в Риби.

Комбинацията от слънчевия, лунния знак и асцендента дава една доста пълна картина за вашия характер и преживявания.

Кой е вашият Лунен знак, можете да проверите ТУК.

Дори и да не знаете точния си час нa раждане, можете да използвате приблизителна такава. Луната пребивава в един знак средно около два дни и половина и затова часът не е толкова важен.

Представяме ви характеристиките на представителите на зодиакалния знак Телец в различните лунни позиции:

Телец с Луна в Овен

Вие сте човек, който науми ли си нищо, го прави. Почти не се вслушвате в чуждо мнение и затова често срещате проблеми във взаимоотношенията с близки и колеги. Би било добре да си давате сметка за това как действията ви се отразяват на околните и да проявявате повече разбиране към техните потребности и желания, за да не станете крайни егоисти. Дори когато изглеждате спокойни, във вас ври и кипи – трудно овладявате страстите и емоциите си. Не сте екипен играч – най-добре се реализирате, когато работите за себе си. Внимавайте с философията „Целта оправдава средствата”.

Снимка: Thinkstock

Телец с Луна в Телец

Вие сте човек, който каквото и да прави, си тежи на мястото. Изключително постоянни във възгледите си, много трудно сменяте мнението си. На вас може да се разчита – обещаете ли нещо, спазвате го; ангажирате ли се с проект, работите усилено по него. Трудно започвате нещо, но тръгнете ли веднъж напред, стигате до край. В любовта също сте много постоянни и верни. В кариерата напредвате бавно, но сигурно. Има голяма вероятност с течение на времето да придобиете значително материално състояние. Не обичате промените и гледате всячески да ги избягвате. Би било добре да се опитате да сте малко по-гъвкави и адаптивни.

Снимка: Thinkstock

Телец с Луна в Близнаци

Вие сте сред най-общителните и най-любознателните представители на знака Телец. Обичате да пътувате, да учите и да обменяте идеи с околните.  С течение на времето трупате много знания и впечатления, върху които постоянно надграждате. Вашите знания са много трайни и на тях може да се разчита. Макар че за работа и практични неща сте сериозни и стабилни, емоционалният ви живот често е доста объркан. Трудно разбирате собствените си емоции и затова не ви бива особено да откликвате и на чуждите. Ето защо някои хора ви възприемат като по-студени и дистанцирани.

Снимка: Thinkstock

Телец с Луна в Рак

Вие сте семеен тип човек, който се стреми да поддържа уют и хармония вкъщи. Имате силна нужда от сигурност – емоционална и финансова. Вероятно сте доста спестовни – когато имате заделени пари, сте спокойни и за себе си, и за членовете на семейството си. Като родител сте много грижовни и се стараете децата ви да са осигурени и да имат най-доброто. Не е зле понякога да се впускате в някое приключение – така ще направите живота си по-интересен, тъй като обикновено се придържате към сигурното и има риск да затънете в рутина.

Снимка: Thinkstock

Телец с Луна в Лъв

Вие сте човек, който обича лукса. Дори вещите ви да не са чак толкова скъпи, със сигурност са внимателно подбрани и отговарят на високите ви критерии за качество. Вероятно харесвате красиви бижута и ходите в изискани ресторанти. В работата си сте доста амбициозни и постигате успехи – включително финансови. Внимавайте обаче, защото има риск да залитнете прекалено към материалното и да забравите за важните неща. В любовта сте моногамни, но е възможно да проявявате собственическо чувство и това да отблъсне човека до вас. Ако сте превъзмогнали тази склонност, ще се радвате на романтика и стабилност във връзката си.

Снимка: Thinkstock

Телец с Луна в Дева

Вие сте много работливи – някои от вас стават дори работохолици. Изключително старателни и прецизни сте, с каквото и да се захванете, го вършите качествено и довършвате започнатото. За вас е много важно да видите реални резултати от труда ви – в противен случай не се чувствате удовлетворени. Имате високи изисквания и към себе си, и към другите, но е добре да не забравяте, че повечето хора не са нито толкова добри професионалисти като вас, нито са толкова отговорни. Почивайте си повече, защото прекаленото натоварване и отговорности може да ви докарат нервно напрежение, а оттам и здравословни проблеми.

Снимка: Thinkstock

Телец с Луна във Везни

Каквото и да правите, вие се стремите то да отговаря на вашите високи стандарти за качество и естетика. Имате нужда да се обграждате с красиви вещи, а е много вероятно и самите вие да имате талант да изработвате красиви изделия – например бижута. Възможно е да имате и някаква артистична дарба. В любовта сте романтични и държите на хармоничните и красиви отношения. Не понасяте агресията, дисхармонията и скандалите. Човекът, в когото сте влюбени, е истински щастливец, но за съжаление ако той не държи на връзката, колкото вас, търпението и компромисите ви в крайна сметка ще работят във ваша вреда.

Снимка: Thinkstock

Телец с Луна в Скорпион

Каквото и да притежавате в живота си, държите изключително много на него – както на материалните придобивки, така и на нематериалните. Имате страх да не изгубите придобитото, но за съжаление има вероятност да стане точно така – по този начин животът ви напомня, че нищо не е вечно. Понякога и на хората гледате като на своя собственост и тази ваша нагласа може да ви донесе проблеми в любовта. Опитайте се да не се вкопчвате така в любимия човек и да му/й давате повече свобода и пространство. Финансите е подходяща област за професионална реализация за вас.

Снимка: Thinkstock

Телец с Луна в Стрелец

При вас интересното е, че имате нужда и от постоянство и стабилност, от една страна, и от динамика и разнообразие – от друга. Недейте да жертвате потребността си от приключение заради сигурна работа или заплата, защото няма да се чувствате добре. За да се щастливи, в живота ви трябва да има доза предизвикателство, а също така и развитие. Хубавото е, че за разлика от други представители на знака вие сте по-приспособими, обичате промените и сте по-склонни да експериментирате. В любовта имате нужда от човек, с когото да общувате и да обменяте мисли и идеи.

Снимка: Thinkstock

Телец с Луна в Козирог

Вие сте едни от най-упоритите личности, които светът познава. „Твърдост” и „постоянство” са думите, които ви характеризират най-добре. Имате ясни принципи, които не се променят с годините, и много трудно приемате нови неща. Може да правите с години едно и също нещо; всичко при вас се случва бавно и вероятно с доста усилия. Заради големите ви амбиции и постоянството ви може да постигнете големи успехи в кариерата. Държите на традициите и на отношенията, които са се доказали във времето. Склонни сте към закостенялост, така че не е зле отвреме-навреме да правите неща, които никога не сте правили, и да сте малко по-отворени към новото и различното.

Снимка: Thinkstock

Телец с Луна във Водолей

Вие сте човек, на когото може да се разчита – захванете ли се с нещо, довеждате го до край; ангажирате ли се с позиция по някакъв въпрос, отстоявате я. Люшкането от едно нещо към друго ви е чуждо и трудно приемате по-непостоянните личности. В любовта имате нужда от стабилен партньор и приятел – самите вие сте много верни и сте добри приятели. При вас всичко е конкретно, логично и ясно – изобщо не можете да виреете в среда, в която има силни емоции и драми. Все пак се опитайте понякога да изразявате малко повече чувствата си и да проявявате съчувствие към чуждата болка.

Снимка: Thinkstock

Телец с Луна в Риби

Вие сте човек с потенциал за творчески изяви и изкуство. Открийте какъв талант имате  - например да танцувате или да рисувате, и го развивайте, защото само така ще се чувствате истински удовлетворени и животът ви ще бъде смислен. Вие вършите нещата по-бавно и това понякога изнервя онези хора около вас, които са свикнали всичко да става по-експедитивно. В любовта сте много любвеобилни, романтични, дори идеалисти. Проявявате голямо търпение към чуждите недостатъци, заради което понякога ви се качват на главата.

Снимка: Thinkstock

За още полезни и практични статии харесайте страницата ни във Facebook ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти