Настъпва кармично лъвско Новолуние: започва най-царственият период в годината

лъв луна
Снимка: iStock

На 16-ти август настъпва най-царственият период в годината, отбелязан от Новолунието в Лъв.

Време е да се порадваме на зрелите плодове на лятото, както и на аплодисментите и признанията, с които очакваме да бъдат посрещнати плодовете на собствената ни себереализация.

Времето на светския блясък, радостта от споделените успехи, почивката и забавленията. Време, в което е не само уместно, а дори препоръчително, да станем отново деца, изпълнени с очарование от красотата и блясъка на света.

Лъв е огнен, но неподвижен знак и обикновено в този период не сме настроени за промени, а енергията на огнената стихия е насочена по-скоро към изява на постиженията и утвърждаване на статуквото.

Бъдете верни на своите принципи, своите цели, своите нужди и своите желания. Не се сравнявайте с другите, сравнявайте се със себе си – с онова, което сте били преди и сега, и най-вече – което искате да бъдете.

Кармичното Новолуние в Лъв на 16 август. ще ни донесе някакво предизвикателство, през което трябва да преминем, за да се превърнем в най-добрата версия на себе си. Този енергиен фон се дължи на негативната кармична точка – Черната луна (Лилит) – в близост до Новолунието, която ни напомня, че всяко последствие в живота си има причина.

Ето как ще ви се отрази Новолунието в Лъв според зодията ви:

Кармично Новолуние в Лъв: какво да очаква всяка зодия

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти