Сезонът на Близнака ще ни даде глътка свеж въздух: какво да очаква всяка зодия

Слънцето – владетелят на вашето его и чувство за идентичност – вече остави зад гърба си чувствената и стабилизираща енергия на Телец и се отправи към вълнуваща промяна в Близнаци. Знанието за това как сезонът на Близнаците през 2023 г. ще се отрази на всеки зодиакален знак, може да ви помогне да се възползвате максимално от тази нова глава в годишното ви слънчево пътуване, защото Близнаци е променлив въздушен знак, който влияе на всяка друга зодия по свой уникален начин.

По време на сезона на Близнаците вашият социален живот ще бъде в разгара си и мозъкът ви често ще иска да обработва повече информация. Близнаци е зодиакалния знак на комуникацията, близките приятелства и взаимодействията. Това е и зодията на вглеждането в детайлите, адаптирането към променящите се обстоятелства, виждането на двете страни на монетата.

Докато се отърсвате от упоритата енергия на Телец, навлизането на Слънцето в Близнаци ще създаде място за повече възможности. През този астрологичен сезон имате всички основания да направите крачка назад и да позволите на идеите ви да станат по-гъвкави.

Близнаците понякога имат лоша репутация, но има обяснение защо техните променящи се нагласи и променящи се перспективи са им дали етикета на „двулични“. Близнаците просто са родени с рядката способност да идентифицират различни нюанси на сивото в свят, който се чувства по-удобно да решава дали нещо е черно или бяло. През сезона на Близнака вашето мислене вероятно ще стане по-задълбочено, така че се откажете от страха си да задавате въпроси и да изследвате непознати територии.

Слънцето навлезе в Близнаци на 21 май и веднага образува тригон с трансформиращия Плутон във Водолей. Тъй като Слънцето се обединява с планетата на сътворението и разрушението в интелектуалните въздушни знаци, вие вероятно ще преминете границата на интелектуалните си занимания и социалните си взаимодействия, което неизбежно ще доведе до по-голям растеж. До момента, в който Юпитер – планетата на растежа, изобилието и знанието – обедини силите си със Северния възел на съдбата в Телец на 1 юни, може дори да почувствате, че се движите към неизбежна повратна точка в живота ви. Този монументален аспект повишава залозите през сезона на Близнаците, така че се пригответе за излитане.

жена космос космическо планета
Снимка: iStock

Недостатъкът на енергията на Близнаците е, че може да ви накара да се чувствате малко "късогледи", което ще бъде поставено под въпрос по време на пълнолунието в огнения знак Стрелец на 3 юни. Докато Близнаците са обсебени от детайлите, Стрелецът държи много повече на дръзките ходове и по-големите идеи. Когато това пълнолуние се случи, то ще ви помогне да оформите една голяма идея. 

Когато сезонът на Близнаците приключи, ще бъдете призовани да погледнете навътре в душата си и да размишлявате върху миналото. 

Ето какво ще означава за вас сезонът на Близнаците през 2023 г. според зодията ви:

Какво ще донесе сезонът на Близнаците на всяка зодия

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти