Новолунието в Овен пали космически огън: какво да очакваме според зодията

новолуние
Снимка: iStock

Новолунието е време за душевно подмладяване и проявление. Ако имате недостиг в живота си, това е времето, когато той ще бъде запълнен. Независимо дали става въпрос за ново преживяване, човек или предмет, по време на Новолунието трябва да освободим място за началото.

Новолунието в Овен на 31 март и неговата силна енергия трудно ще бъдат пренебрегнати.

То не само се случва в огнения Овен, но и е първото новолуние от астрологичната нова година, която започна на пролетното равноденствие. Да не забравяме, че се опираме на енергията на Хирон, така че очаквайте да се освободите от някои стари душевни рани, за да прегърнете своята новост. Бъдете внимателни: Слънцето обича да бъде в огъня на Овен, но когато Луната се присъедини към този знак, е вероятно да предприемем импулсивни решения.

Това новолуние ни служи и като напомняне, че няма такова нещо като "самоизградена" история на успеха. Всеки човек е изграден от средата си и от отношенията му с околните. Отделете време да обърнете внимание на близките си и да задълбочите връзката си с тях.

Благодарете на Вселената за всичко: и за хубавото, и за лошото и се пригответе за ново начало.

Под сянката на тази луна, всеки зодиакален знак ще преживее различни трансформации. Вижте как ще повлияе на вашата в галерията ни:

Как Новолунието в Овен ще повлияе на зодиите

Прочетете какво още ви очаква:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти