"Искам всичко. Веднага. В големи количества": за природата на edna истинска ЛЪВица

секс жена
Снимка: iStock

Нека започна от следното - аз съм зодия Лъв. Асцедент Лъв. И Луна в Лъв. 

Положението е или трагично, или божествено - няма средно положение. 

Но наистина, ако някой иска да разбере какво е да си има работа с жена със зодия Лъв и всичко възможно в Лъв, да заповяда. И да носи подаръци. Но задължително от сърце. Иначе ще съжалява. 

Такива сме Лъвиците - не приемаме подаяния. Подаръци - да, но щом усетим, че не получаваме нужното отношение, то глобалното затопляне ще ви се стори като летен бриз. 

Разбира се, че знаем кога някой е лицемерен и просто иска нещо, и кога това, което правите идва "от сърцето, от душата". Обаче така блажено се наслаждаваме на вниманието, че сме способни да ви оставим да се излагате на воля с идеята, че ние си нямаме идея за какво става дума. 

Какво следва после е мистерия. Може би, защото никой не се е върнал да разкаже. 

И ето, този текст се превърна в предупреждение, а не биваше. Всъщност, ако сте достатъчно интелигентна личност, със сигурност ще успеете да четете между редовете. 

Какво да очаква всяка зодия от сезона на Лъва

Лъвовете сме по природа хора, които обичат да преувеличават. И някакси това е хем нашата силна страна, хем нашата най-лоша. За нас самите. Не за другите.

Защото успяваме чрез думите си да обещаваме много и да бъдем велики в очите на събеседника си, но в действителност да не знаем дори как да започнем да изпълняваме казаното. Очакванията на другия се покачват наистина много и честно казано по-скоро провокираме себе си, за да сме по-добра версия на себе си всеки път. 

секс жена
Снимка: iStock

Разбира се, че се в някои от случаите се проваляме. Обаче, ако знаете с какъв финес го правим... Дори, когато прецакваме нещата можем да бъдем кралици. 

Каквито всъщност сме 24/7. 

Не знам защо хората си мислят, че Лъвиците са грациозни и прекрасни само в началото или само навън. Боже, ние сме такива постоянно. И само, ако знаете колко всъщност е трудно да поддържаме такъв стандарт на съществуване. Знаете ли колко искам понякога да бъда жената, която има залепнал сопол на ръкава на блузата си от някое от децата си и все не ми се получава.

Без омраза, моля ви. Разбира се, че се шегувам. Отпуснете се поне малко. 

Което ме навежда на следното - ние, Лъвиците, умеем да се шегуваме - с вас, на вас, на себе си (доста полезно качество). Обичаме сарказма и малко черен хумор. Лъвовете обожават да виждат, че правят някого щастлив, че го карат да се смее. Защото това е доказателство още веднъж за техните способности. Вълшебните им умения, на които дори Наталия (Кобилкина) не може да ви научи. 

Защото всичко идва с човека и с неговата зодия. Харизматичните личности не са чак толкова много, колкото ни се иска, обаче сред Лъвовете те са преобладаващ процент. И това е добре, защото винаги можете да разпознаете една силна аура от километри и най-вероятно този човек ще бъде от зодия Лъв. 

Стига хвалебствия, моля ви!

секс жена
Снимка: iStock

Писна ви от моите изтъквания, нали? Ще свикнете да ме обичате така, обещавам ви!

Лъвиците и мъжете - тук няма две мнения. Само факти. Каквато и мистична история да сте чули за жените Лъв, тя не е, повтарям - НЕ Е, измислица. 

Чаровни и усмихнати, трудно е да се бориш с тях, просто се откажете, ако не искате да загубите доста епично (за другите дами става дума). 

ЛЪВиците притежават магия, топлина и очарование, което може да се опише доста трудно. Може би, ако успеете да вплетете в едно Буковски, Никълъс Спаркс и Яворов ще получите бегла представа. 

Жената Лъв е дива, необуздана (не винаги е добро качество, предупреждавам!), емоционална, крайна, спокойна, студена, безразлична, по детски игрива. 

Повечето случаи жената Лъв е с чисто сърце, защото никоя царица не може да бъде такава, ако не умее да бъде милостива и добра към всички около нея - било то поданици или съмишленици. 

секс жена
Снимка: iStock

Но, моля ви, не ядосвайте Лъвицата. Не я предавайте и не я лъжете. Ако една жена, съвсем нормална, съвсем готина, има силна интуиция, то Лъвиците имат 10 пъти по-засилено усещане за света. 

Да кихнете грешно и тя вече ще знае. Да не говорим за по-сложни и тревожни неща, които може да направите... един съвет - недейте!

Когато един Лъв защитава територия, става безскрупулен и дори жесток. Да, случвало се е да ме нарекат "лош човек", но знайте - лоша ли съм с вас, определено сте го заслужили. И сте се постарали доста, за да ме накарате да стана от трона си и да си изцапам ръцете.

Справедливост е думата, която трябва да използвате, за да опишете тази ситуация. Има ли човешка или житейска несправедливост, аз ще съм там, за да ви накажа. 

Може би е от мен самата, може би е от зодията ми или дори от двете заедно, но едно е сигурно:

Лъвиците не се забравят - и от мъже, и от приятели и доста често остават в историята. Иска ми се да вярвам, че е само с добро, но ще бъда честна - не винаги е така. 

секс жена
Снимка: iStock

Защото ние умеем, или по-скоро се учим, да поставяме правилно приоритетите си и ако вие не сте сред тях... съжалявам. 

И все пак нека не забравяме - бъдете правилният човек до Лъвицата и тя ще се превърне в малко коте. Мокро. :)

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти