Идва съдбовна Супер Луна, а Ретроградният Меркурий спира: какво да очакваме

мистично магия планети звезди луна астро
Снимка: Istock

На 09.03.2020 г. около 20 градус на знака Дева в 19:48 ч. ще настъпи Пълнолуние. Пълнолунията са време, в което двете небесни тела - Слънцето и Луната застават точно едно срещу друго. В този случай това ще се случи по оста Риби - Дева.

Това Пълнолуние в знака Дева може да ни подреди, да ни излекува, да ни помогне да поставим теглото ни под контрол, да успеем да установим здравословни навици.... Девата управлява физическото здраве, възползвайте се! 

Луната, в тази своя последна фаза - Пълнолуние в Дева, ще образува земен тригон с Марс, Юпитер, Сатурн и Плутон, които се намират в Козирог.
Особено важно ще бъде да обърнете внимание на работата си - работни проекти, дневен ред, задачи и занимания.

Също така, можете много ефективно да почистите дома си и обкръжаващата ви среда. Да анализирате, да се съсреодоточите, да се задълбочите в своите мисли и дела, като включите и известна доза критичност към всичко, така характерна за Девата. Но и да действате! Земната енергия ще преобладава през тези дни.

Ретроградното движение на Меркурий също спира на 10 март. Ето ви още една съществена причина, нещата вече да започнат да се движат в правилната посока!
За успешно справяне с това Пълнолуние, съветът е: Следвайте правилата и не забравяйте, че постоянството помага!

Както споменахме по-горе, утре - 10.03.20 г. планетата на разума, комуникацията, общуването, търговията спира в края на знака Водолей, докъдето успя да се върне, поради ретроградното си движение, което започна на 17.02.20 г. И вече всички имаме зелена светлина за:
- Стартирайте смело новите си планове!
- Започвайте целенасочено новите си проекти!
- Дайте начало на всичко онова, което обмисляхте в последно време!

планети космос
Снимка: Thinkstock

Обърнете внимание на иновативните си идеи и онези нетипични хрумвания, защото до 16.03.20 г. Меркурий ще бъде в най-свободомислещия знак - Водолей и можете да се възползвате! След това, той отново ще потъне във водите на Рибите и ще премине за трети последен път по пътя, който е вървял. Но този път ще стигне до края на знака /11.04.20 г./.

През този период /16.03-11.04.20г./, докато Меркурий транзитира през водите на Рибите, комуникацията ще стане много интуитивна, въображението ще се развихри. Възприятието ни към света ще стане по-състрадателно, идеалистично, границите ще бъдат размити и атмосферата ще е лирична. Още повече това ще се усети на съвпада между Меркурий и Нептун - около 03.04.20г.

Трудно ще бъдем реалисти тогава, затова сега се опитайте да се съсреодоточите - на фона на многото земна енергия в живота ни /Венера, Марс, Юпитер, Сатурн, Уран и Плутон са в земни знаци в момента/!

Автор: Мария Василева - астролог

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти