Хороскопът за март: нищо не е такова, каквото изглежда

Хороскопът за март: нищо не е такова, каквото изглежда
Снимка: Thinkstock

Нов месец, нов късмет, нов хороскоп!

Сигурни сме, че повечето от вас се вълнуват от месечния си хороскоп, затова представяме на вашето внимание какво вещаят звездите за месец март 2016 година. 

Март ще бъде месец на промени - и външни, и вътрешни. Събитията в по-голямата си част нямат да бъдат в наш контрол.

Ще изплуват скрити емоции, може да се чувстваме дезориентирани или да ни налегне безпокойство.

За да намалим негативните ефекти от звездните влияния и за да засилим позитивните, е добре повече да наблюдаваме и да чувстваме, и по-малко да мислим и да действаме.

Необходимо е да живеем тук и сега, а не в главата си - така ще преодолеем по-лесно безпокойството.

Препоръчителни са занимания с йога и медитация, както и повече разходки сред природата.

Вижте какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 31 дни според най-точния хороскоп - този на Edna.bg, изготвен лично от астролога Йоана Йорданова.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодии:

Овен

През март много от вас ще получат възможности да се развият професионално или да подобрят качеството на живота си като цяло. В същото време обаче ще има и напрегнати дни и моменти. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през месец март 2016, прочетете ТУК.

Телец

През март вашият знак ще остане леко встрани от по-драматичните промени, които ще сполетят други знаци. И все пак, тъй като всички ние сме свързани, е добре да си имате едно наум и да не очаквате, че положението в работата или във взаимоотношенията ви ще остане точно такова, каквото е било досега. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през месец март 2016, прочетете ТУК.

Близнаци

През март едва ли ще се радвате на спокойствие и безоблачни дни. Някои от вас ще се окажат изправени пред промени в кариерата, върху които няма да имат особен контрол; други ще трябва да преодолеят предизвикателства в любовния си живот, а при трети няма да се случва нищо на видимо ниво, но в душата им ще бъде по-бурно. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през месец март 2016, прочетете ТУК.

Рак

През този месец ключовата дума за вас ще бъде „развитие“. Наблюдавайте внимателно обстоятелствата, защото именно те ще ви подскажат от какво точно развитие имате нужда и в коя област от живота ви ще се случи. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през месец март 2016, прочетете ТУК.

Лъв

През март ще трябва да вземете някои по-важни решения, свързани с финансите ви. Положението в тази област може да бъде по-несигурно и ще трябва да разпределите максимално добре средствата (лични, в семейството или в бизнеса), за да може хем да не оставате на червено, хем да подсигурите начинанията си. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през месец март 2016, прочетете ТУК.

Дева

Събитията през този месец ще бъдат съдбовни за много от представителите на вашия знак. Дори да не видите реалните промени на мига и тяхната реализация да се случи по-късно през годината, през този месец семенцата на промяната ще бъдат засяти. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през месец март 2016, прочетете ТУК.

Везни

Непредвидими събития и неочаквани развръзки ще споделят представителите на вашия знак през март. За много от вас този месец ще бележи раздяла със старото и поемане по нов път. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през месец март 2016, прочетете ТУК.

Скорпион

През първата седмица на март се концентрирайте върху текущите задачи в работата и по възможност не започвайте нови проекти. След 10.03. вече ще имате зелена светлина да го направите, но все пак бъдете внимателни, тъй като периодът е по-объркан и има риск да се подведете или да си поставите нереалистични цели. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през месец март 2016, прочетете ТУК.

Стрелец

Предстои ви интересен месец, в които ще трябва да балансирате между желанието ви нещата да се случват така, както искате – от една страна, и волята на съдбата – от друга. Много от вас ще бъдат изправени пред избор или обстоятелствата ще ги принудят на вземат някакво по-важно решение.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през месец март 2016, прочетете ТУК.

Козирог

През март ще си докарате само проблеми и излишни тревоги, ако очаквате всичко да се случва по план и в определения от вас срок. Примирете се: няма как да стане. Събитията ще бъдат непредвидими, хората може да реагират странно, а нищо чудно и вие самите да се заблуждавате и да правите грешки преценки на ситуациите. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през месец март 2016, прочетете ТУК.

Водолей

Март ще започне за вас с интересни срещи, които ще ви дадат възможност да разнообразите социалния си живот и да споделите с близки приятели вълненията и грижите си. Присъствието ви ще се забелязва от околните, ще получавате повече внимание и ще получавате сравнително лесно онова, което желаете. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през месец март 2016, прочетете ТУК.

Риби

Март ще бъде силен месец за голяма част от представителите на знака, защото ще постави началото на промени – и вътрешни, и във външния свят, които в крайна сметка ще ви отведат в напълно нова посока. Не бързайте да се обнадеждавате или да се стряскате – при някои  наистина може да има и по-сериозни обрати, но в повечето случаи промените ще бъдат много фини, дори неуловими, и ще се извършват постепенно - с месеци и дори с години. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през месец март 2016, прочетете ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти