Създадено за eMAG

Хороскоп за Black Friday

пазаруване
Снимка: Emag

Черният петък наближава и то съвсем навреме, защото Меркурий най-накрая ще престане да е ретрограден и да ни обърква живота всячески, а ще тръгне напред и всичко ще се нареди. Това, ако се замислите, е наистина страхотно – представете си още да е още ретрограден, докато си пазарувате, таман да натиснете ПЛАТИ и токът да спре, а щом дойде пак, всички желани неща в сайта да са се изчерпали!! Пълен ужас!

Да благодарим на Меркурий за благородния жест да тръгне напред и нека сега видим какво са ни приготвили звездите от галактиката на еMAG специално за Black Friday. Защото истината е, че така, както управляват най-обикновените ни, делнични дни, звездите определят и съдбата ни в този специален ден, изпълнен с промоции, оферти и неустоими предложения. Така че нека се подготвим отсега:

пазаруване
Снимка: iStock

ОВЕН: Овните са известни с ината си и с това, че обичат да си разбиват главите отново и отново в едни и същи стени, при това – невинаги успешно. Затова звездите им предлагат чудесна опция – акумулаторна бормашина, с която да подготвят стената предварително, а след това – ако искат, да доразбият с глава. Други подходящи продукти могат да открият и в специалните за деня категории, като например асфалтополагач – с него ще могат да оправят пътя, по който тичат към тази стена, за да не вземат да се спънат баш пред нея.

ТЕЛЕЦ: Телците друго може да не обичат, но обожават луксозните неща – за обличане, за ядене, за пиене и какво ли още не. Само да е луксозно! Затова те ще се зарадват много на еспресо машина, така че да могат да стават сутрин, обвити в сатен и лукс, и да си пускат едно луксозно кафе, и да продължат с луксозния си ден. Звездите им нашепват да не пропускат и останалите продукти от специалните категории, например луксозни часовници и бижутерия, като прочутия часовник на пилотите на руския изтребител Су-25 – Sukhoi от Ракета. Едно е да си Телец с най-обикновен часовник, друго си е да си Телец с часовник на пилот на руски изтребител!

БЛИЗНАЦИ: Близнаците обичат да дърдорят по 24 часа на денонощие, дори и когато спят. Страшно е досадно, но няма как – и те душа носят. Няма да учудим никого, че за тях е смартфон – да си го хванат и да не го пуснат шест години. Да не пропускат и категорията, в която могат да намерят универсален робот за рецепция, който може да поздравява и да се усмихва, да разпознава лица, да поддържа интерактивна комуникация и дори да танцува. Може даже да си го вземат вкъщи и да си живеят с него.

РАК: Раците са известни с две неща – обожават да си кибичат вкъщи и да плачат по всякакви поводи. Сигурно и Black Friday ще ги доведе до рев! Звездите ще се опитат да ги успокоят с комплект, с който могат да си стоят вкъщи, а сълзите им да падат в тигана и да направят ястието уникално вкусно. Погледнете и към специалните категории за луксозни уискита от ограничени серии, в които също можете да пускате по някоя и друга сълза.

ЛЪВ: На Лъва му дай да се перчи, така че то е ясно – за тях е лаптоп, в чийто екран да се оглежда и да реве от възхита. За препоръчване е да погледнат и продуктите в специалните категории, като инвестиционно злато и златни кюлчета. Звездите дават идея – направете си гердан от златни кюлчета, Лъвове, и идете така до магазина!

ДЕВА: На Девата ѝ дай да критикува, да чисти, да готви и да подрежда. Но ние сме им благодарни, защото все някой трябва и това да прави, нали? Затова на тях звездите са отредили капсули за пране. Да си ги вземат и да си перат всеки ден поне три години напред! От специалните категории могат да намерят и други яки неща, като ваучери за уроци по танци или скачане на батут, но не преди да изперат!

ВЕЗНИ: Какво искат Везните? И те не знаят, затова и Black Friday ги докарва до истерия. Знаят само, че искат да са очарователни и красиви. Звездите са тук да им помогнат в тази задача, като им връчат по един фотоепилатор, така че да се приведат в гладък вид за дълго, дълго време напред. Проверете и за нещо специално, като ваканционни пакети до екзотични дестинации, защото тия гладки крака няма да ги разхождате само до работа и обратно, я!!

СКОРПИОН: Ох, тези мистични създания, от които всички ги е страх. Понякога обаче и те самите странят от хората, за да не ги жилят за щяло и нещяло, така че, ако ще прекарате зимата вкъщи, моментално си поръчайте телевизор. Пуснете си Animal Planet и гледайте филми за истински скорпиони. От специалните категории си подберете нещо като яхти (най-скъпия продукт е 15,82-метрова италианска моторна яхта). Може да си купите яхта, да си вземете телевизора и да си отплавате някъде в средата на океана, където няма възможност да ужилите никого!

СТРЕЛЕЦ: Какво е Стрелецът? Едно чудо, което търчи насам-натам, дрънка непрекъснато, нонстоп иска да пътува и да живее на ръба. Е, какъв по-остър ръб от това да си в криминален сюжет, а сега звездите ви го предоставят с LEGO® City. От специалните категории непременно обърнете внимание на караваните, включително off-road каравана за двама, защото когато откраднете диамантите и почне да ви гони полицията, е добре да се скриете в каравана в гората и да не излизате от нея поне 3 години.

КОЗИРОГ: Козирогът е стабилен, успешен и непрекъснато мисли за пари, ама в посока на пестене. Затова и звездите моментално му подават един хладилник с фризер – едновременно стабилен, но и много изгоден. Сигурно е, че Козирозите така ще го харесат, че може направо да се нанесат да живеят в него и да освободят квартирата си. Преди това обърнете внимание обаче на продукти от специалните категории, като селекцията автомобили и мотоциклети. Може сутрин да излизате от хладилника и да влизате в колата, и да се чувствате най-успешни и стабилни на света!

ВОДОЛЕЙ: Водолеите са кукувиците на зодиака. Когато всички са нормални, Водолеят е наопаки. Докато другите говорят по битови теми, Водолеите говорят за извънземни. Затова Black Friday хороскопът им е отредил пералня, с която да се усамотят в кухнята си и да се опитат да бъдат нормални хора от планетата Земя, които трябва да правят нормални неща, като да си изперат дрехите в пералня. От специалните категории не пропускайте и апартаменти в популярни планински и морски курортни комплекси – планинските курорти са една идея по-близо до Космоса, който толкова много ви влече!

РИБИ: Е, ето ги и тях – песимистите на зодиака, хората, които нонстоп живеят във филми и сюжети, които сами си измислят и сами си играят в тях, а накрая сами плачат на финалните надписи. Търсят уют във всичко и затова звездите са им отредили пелени – те са толкова удобни и меки, че можете да си ги постелете всичките и да легнете на най-удобното и меко легло, в което да ревете колкото си искате – поне имате гаранция, че няма да протече по пода! Не пропускайте и специалните категории с продукти като ваучери за медицински и разкрасителни процедури, и профилактични прегледи, защото от толкова много рев, нищо чудно да подпухнете!

Звездите напомнят, че Черният петък на eMAG започва в петък сутринта, а няколко часа преди старта, в сайта вече има и някои от специалните оферти. Всички могат да бъдат спокойни – стоките са на склад, но нито една зодия не трябва да лежи на тази кълка, защото най-вероятно те ще бъдат разграбени като топъл хляб.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти