Есенното равноденствие ще предизвика тези 3 зодии да направят крачка назад и да възстановят баланса си

жена есен природа листо красота
Снимка: iStock

Лятото сякаш беше тук до преди една минута, а в следващата вече го няма. Сезоните започват да минават толкова бързо, че единственото нещо, което можете да направите по въпроса, е да намерите нещо, което да ви държи ангажирани и заети през дългите студени дни.

Въпреки че есента е време, когато има какво да очакваме с нетърпение, някои хора няма да са толкова нетърпеливи да се сбогуват с топлото време с наближаването на есенното равноденствие. Всъщност, тъй като Слънцето се премества в ориентирания към взаимоотношенията знак на Везни на 22 септември, три зодиакални знака няма да бъдат повлияни от есенното равноденствие толкова положително, колкото останалите, и ще бъдат призовани да се оттеглят и да презаредят след горещото и вълнуващо лято.

Като кардинален въздушен знак, сезонът на Везните е свързан с активно търсене на връзки, удоволствия и социализация. Всички тези характеристики звучат страхотно, но има три знака, които ще бъдат призовани да се справят с тези теми зад затворени врати, тъй като Везните попадат на не толкова активно място в рождените им карти.

Въпреки че началото на нов сезон обикновено извежда нови начинания и занимания на преден план за мнозина, те не е задължително да се стремят да направят някакви големи промени. Началото на есента е време, когато тези знаци се гмуркат в личния си свят и се стремят да установят хармония и баланс преди да дойде зимата.

Ето как всеки от тях може да очаква да бъде повлиян от есенното равноденствие:

Зодиите, които трябва да преоткрият баланса и енергията си по време на есенното равноденствие

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти