Днес е 26-ти лунен ден: един от най-опасните и критични дни

луна
Снимка: iStock

Днешният 26 лунен ден започва от 02:51 ч. и продължава до 03:35 ч. на 26 юли.

Това е един от опасните критични дни. За деня е характерна емоционална нестабилност, честа смяна в настроенията, водещи до спорове, конфликти и скандали. Увеличава се агресивността. 

Необходимо е да се откажете от ненужните връзки и контакти, да избирате хората, с които общувате. Отнасяйте се към всичко ставащо с известна доза ирония и каквото и да става, не губете чувството си за хумор.

луна
Снимка: Istock

През този ден не си струва да предприемате и да започвате нищо, тъй като всичко ще донесе само загуби и вреда. Счита се, че всички дела, свързани с бизнеса в този ден са обречени на неуспех, даже ако в началото всичко да изглежда, че върви добре.

Сега хората са склонни към глупаво и лекомислено поведение, да прахосват пари на вятъра, да правят ненужни покупки. Трябва да бъдете максимално сериозни и внимателни.

Съществува опасност да изразходвате енергията си напразно, затова се препоръчва да се въздържате от активни действия, повече време отделете да почивате и да не хабите силите си. Не се препоръчва физическото натоварване. 

Какъв е цветът на аурата ви според зодията

 

Още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти