Бъдете нащрек: този астрологичен транзит ще ни разпали през уикенда

юпитер меркурий зодии
Снимка: iStock

Днес ще разгледаме предстоящата квадратура на Меркурий с Юпитер. В момента Меркурий се намира в знака на Рака и през уикенда ще направи квадрат с Юпитер.

Транзитът на Меркурий в квадрат с Юпитер може да ви направи оптимисти, с положително настроение и по-широка перспектива. Това ще ви даде поглед от „орлово око“ върху положението ви. Сега е добър момент да направите планове за бъдещето си, без натиск. Но е важно да се съсредоточите върху по-малките детайли. Липсата на концентрация или определена посока може да доведе до някои грешки в преценката.

Ще трябва да обърнете особено внимание на начина, по който се изразявате. Може да станете прекалено самоуверени и това да проличи в речта ви като арогантност или дори фанатизъм. Оптимизмът ви може да излезе малко извън контрол, така че не обещавайте твърде много и не надценявайте способностите си, когато правите планове за бъдещето.

Този транзит символизира необходимостта да правите съзнателен избор при регулирането на баланса между теорията и практиката.

Възможно е да излязат наяве нови факти, които да поставят под въпрос предишните ви разбирания. Обикновено по време на този транзит времето сякаш е забързано, но и самият транзит отминава бързо.

Едно от предимствата на Юпитер в Овен е колко много Юпитер в Овен обича да защитава, пази, отстоява и отстоява. Той е много героичен и обича да оказва подкрепа. Влиянието на Рак също ще покаже своята защитническа страна, особено, когато става въпрос за дома.

Може да се наложи да оспорите някаква идея, план, норма или просто да разберете, че сте изключение, което не се вписва в стандартния модел. И в двата случая може да се наложи да действате сами, докато не докажете, че имате нужда от повече подкрепа. Така че, ако в средата си усетите, че има нужда някой да бъде по-смел, НО с целта да бъде от помощ, не се колебайте да бъдете този човек. Само ако го чувствата в себе си, разбира се.

Не е нужно да предприемате действия, но следете този транзит през уикенда и ефектите от него, дори до първата половина от понеделник.

Хороскопът за ЮЛИ 2022

 

Ето какво още ви очаква през ЛЯТО 2022:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти