Астрологичен феномен преобръща посоката на отношенията ни: Юнона във Водолей

астрология
Снимка: iStock

Покрай важното събитие, което е новолунието във Водолей, е лесно да изгубим поглед от по-малките космически детайли. Време е, заедно с новите ни намерения, които поставихме в тази лунация, да продължим напред и да проследим какво ни очаква, независимо от мащаба. Затова е добре да не подценяваме силата, която имат астероидите.

Юнона, астероидът на богинята на брака и отдадеността, вчера навлeзе във Водолей. Юнона пътуваше през Козирог от 14 ноември 2021 г., като през това време търсехме лоялност и стабилност в партньорствата си. Възможно е да са били установени нови взаимоотношения въз основа на желание за успех, издигане на статуса или професионална съвместимост.

Въпреки че рискувахме да се установим под това влияние, транзитът на Юнона през Козирог се сля добре с ретроградния период на Венера. Тези транзити в тандем ни позволиха да проучим истинския морал и мотивацията зад нашите романтични избори, като ни помогнаха да осъзнаем по-здравословно собствените си нужди.

Сега Юнона навлезе в прогресивния и непокорен Водолей и ние можем да станем по-експериментаторски настроени по отношение на начина, по който избираме да създаваме връзки, взаимоотношения и съюзи.

Юнона във Водолей подчертава значението на свободата и предлага да си поиграем със строгите параметри на отношенията, за да видим какво е най-добро за всички. Новите партньорства, които започват да се зараждат, може да са по-малко конвенционални. Промяна в посоката имат и сегашните ни взаимоотношения. Склонни сме да изпитваме по-голяма неприязън към това да бъдем ограничавани или в най-лошия случай, да бъдем третирани като нечия собственост.

Желанието за пространство, уединение или отделяне на свободно време може да се обсъжда по-лесно, без да се губи доверие във взаимоотношенията или да се стигне до обвиняване в неуважително поведение. Всъщност уважението е ключова характеристика на Юнона във Водолей.

Таро за февруари: подемът, който очаквахме

След като установихме планове за бъдещето по време на Юнона в Козирог, сега адаптивността и взаимното възхищение са от съществено значение за запазването на отношенията ни през този етап. Любовта между приятели или неромантични партньори или ангажиментите към тях също ще бъдат издигнати на преден план и подчертани.

Помнете, че влиянието на новолунието на Водолей ще трае няколко дни, дори след 3 февруари, когато приключва и ретроградното движение на Меркурий. Светът бавно и акумулативно набира скорост, и заедно с влиянието на всички астрологични феномени, включително Юнона, ни очаква интересен месец.

Хороскопът за ФЕВРУАРИ

 

Прочетете какво още ви очаква:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти