Техниката за астро манифестиране, с която ще преобърнеш любовния си живот

Сигурно сте чували някои хора да казват или пък самите вие сте казвали “Винаги когато съм искал/а нещо много силно, се е случвало.” Силата, която стои зад този мисловен феномен, се нарича манифестиране и е много по-мощен инструмент за привличане на хубавите неща в живота ни, отколкото предполагаме - включително в сферата на любовта. 

Техниката на астро манифестрирането се изразява в това, че привличаме това, което излъчваме. Тя се основава на нещо, което не може да се докаже със сигурност, но все пак има примери за това как чрез мисловния процес, който се случва, когато много силно искаме нещо и го “казваме” на Вселената, се задействат механизми, които водят до неговото реализиране. 

спиритуално медитация
Снимка: iStock

Специалистът по астро манифестиране Далила Салгейро обяснява пред Vogue какъв е основният закон на тази ефективна техника. „Излъжете мозъка си, така че да си мисли, че това вече се случва“, казва Салгейро за нещото, което се надявате да привлечете или постигнете. 

„Можете да създадете табло, което отразява как изглежда домът на вашите мечти, след което да покажете колко много го обичате, колко сте щастливи в тази къща. Повярвайте в това!" - добавя тя.

Същото важи и за вида партньор, който искате да намерите. Напишете списък с качествата, които търсите, и включете визуални знаци – закачете списъка на стената си или използвайте символични снимки. 

спиритуално медитация
Снимка: iStock

Мантрите също могат да ви помогнат да повишите енергията си, според Салгейро: “Ако се опитвате да станете по-уверена жена, тогава вашата мантра може да е: “Вярвам си, красива съм.“

Салгейро обяснява, че времето, когато манифестирането се оказва най-ефективно, варира в зависимост от вашата зодия и от фазите на Луната. Новолунието винаги е мощно време за манифестиране, като най-мощното е това в сезона на вашата зодия, разкрива тя. По същия начин вашият сезон на Венера е особено обещаващо време за създаване на романтични връзки. „Не отказвайте никоя възможност“, казва тя.

Но Салгейро предупреждава, че манифестирането не може да изпълнява ролята на магическия дух от вълшебната лампа, а изисква работа. Можете да намерите нейното ръководство за астро манифестиране за привличане на любовта в галерията ни. 

Как да използваш астро манифестиране, за да привлечеш любовта

 

Прочети още: 

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти