Ако сте edna от тези 3 зодии, ще се влюбите във всеки момент от тази седмица!

жена сняг зима природа щастие усмивка
Снимка: iStock

Въпреки че тазгодишният сезон на Стрелеца е като влакче в увеселителен парк, това все още не променя факта, че Стрелецът е един от най-забавните и отворени зодии от всички. Стрелецът ви насърчава да се откажете от строгото преценяване и да намерите красотата, хумора и мъдростта във всичко.

Причината, поради която Стрелецът има репутацията на голям оптимист, се крие във факта, че се управлява от експанзивния и общителен Юпитер – планета, която винаги се стреми да направи нещата по-големи и по-добри.

На 13 декември се случва голямо планетарно изместване, тъй като Марс – планетата на силата и задвижването – навлизе в Стрелец. Този транзит ще се докосне до инстинкта ви, за да разклати малко нещата, да ви вкара в малко неприятности и да ви помогне да създадете много вълнуващи спомени от вашите приключения. Сега е най-подходящото време за изследване. Тъй като Меркурий също преминава в здравия, отдаден и амбициозен Козирог на 13 декември, може да ви е по-лесно да измислите начини да създадете нещо осезаемо и практично от вашите преживявания.

Основното астрологично събитие на тази седмица се случва на 18 декември, когато пълнолунието изгрява в бодрия, интелигентен и бъбрив знак Близнаци. Може да почувствате нуждата да говорите за мислите си по време на това пълнолуние или дори да го напишете писмено. Това пълнолуние ще ви помогне да се съсредоточите върху детайлите, които сте пропуснали, и да намерите липсващото парче на идея, която изглежда непълна.

Разберете ТУК кои три зодии ще имат наистина невероятна седмица >>>

годишен 2022
Снимка: iStock/Edna.bg

Прочетете какво още ви очаква тази зима:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти