Марс навлиза в Стрелец: как ще се отрази на всяка зодия

марс стрелец
Снимка: iStock

Марс в Стрелец е тук, за да ни даде онзи тласък към енергия, от който всички се нуждаем. Дали ще ни накара да работим по-усърдно, или да общуваме по-добре, зависи от нас.

Налице е транзит, който управлява решителността и фокуса. А ако сме решени да постигнем нещо - ще го постигнем. Съвсем просто!

Всеки зодиакален знак ще усети по собствен начин енергията на Марс в Стрелец, но потенциалът за положителни резултати е почти сигурен.

Този транзит ни моли да се възползваме от своите запаси на позитивност, защото, както винаги сме чували: онова, което мислим, става част от нашия свят. С други думи, „Мисля, следователно съм“.

Начинът, по който възприемаме света си, е ключът към това да бъдем щастливи. Марс в Стрелец иска постижения, завършек и ново начало.Но най-вече този транзит е тук, за да ни даде да разберем, че ние сме тези, които решават какво ще се случи в живота ни.

Марс в Стрелец предоставя силата на позитивното мислене в собствените ни ръце. Това е златна възможност да разкрием по-добрата си същност и да покажем на света, че надеждата не е изгубена. 

Продължете в галерията, за да разберете как този транзит влияе на вашия зодиакален знак.

Как ще се отрази Марс в Стрелец на вашата зодия

 

Прочетете какво още ви очаква тази зима:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти