19-ти лунен ден: днес не се отдавайте на сексуална интимност

19-ти лунен ден: днес не се отдавайте на сексуална интимност
Снимка: netinfo

Луната е в знак Овен, знак на активността и на буйните глави. В това време даже най-гениалните идеи трябва да се обмислят напълно трезво и сериозно, но е добре да се набележат и да се създаде програма за реализацията им.

Ден за контакти с природата, разходки, пътувания. Препоръчителни са физически натоварвания.

Да се засили контролът върху поведението ни, да не се вика и крещи. Уязвима е главата, очите също. Всичко, което предприемете и е полезно за тях се увеличава двойно ползата. Добре се отразява лечението също на органите от противоположния знак - бъбреци, пикочен мехур, радикулит.

19-ти лунен ден продължава до 22:11 ч.

Денят е сложен и прост едновременно.

Прекарайте го както обикновено прекарвате своите дни, но бъдете по предпазливи и внимателни. Ако още от сутринта се защитите с молитва, нищо не ви грози през него. Подходящ за рутинна работа. Нищо не планирайте, не подписвайте договори, не се запознавайте с нови хора. Не се занимавайте с това, което не знаете и не разбирате. Увеличава се опасността от травми. Главната защита на деня е огънят.

Внимавайте с електроприборите. Пазете се от пияни хора и сами не употребявайте алкохол, избягвайте да участвате в празнични сбирки. Луната “затъмнява” разсъдъка.

19-я лунен ден традиционно се използва от черните магове за техните манипулации. Днес е добре да се посветите на обмисляне на своите постъпки и покаяние. Ако сте виновни пред някого, обезателно му се извинете. Удачен ден за работа над себе си, за избавяне от гордост, илюзии, чуждо влияние.

Снимка: netinfo

Не се занимавайте с планове за бъдещето, нови идеи и проекти. Критически ден за психично болните. Време на трудностите. Контролирайте парите и документите си, в обществен транспорт е желателно да държите ръцете си върху чантите.

Днес не вземайте и не давайте пари на заем. Пазете се от насекоми и предимно от паякообразни. Може да се стигне до алергични реакции..

Отношения – Това, през което преминете в този ден, ще е точен показател на вашите истински отношения един към друг и проверка за здравината на връзката. Неподходящо време за любовни трепети и срещи. Може без да искате да обидите партньора си и да влезете в спорове. В никакъв случай не предприемайте изясняване на отношенията си. Не само, че няма да се разберете, но още повече ще ги задълбочите.

Секс - Препоръките на всички астрологични школи е в 19-ти лунен ден - никакъв секс! Дори от еротичен масаж е добре да се откажете. Може да се ограничите с вана с топла вода, но да не е билкова.

Снимка: netinfo

Бизнес – Тежък период за бизнес. Не се препоръчват делови срещи и сключване на договори.

Подстрижка – За предпочитане е да не се стрижете, за да избегнете неприятности със здравето – мигрена, болка в костите и ставите.

Сънища – От сънищата си не се бойте. Те нямат никакво отношение към реалния живот.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти