Нова диета на хоризонта

Нова диета на хоризонта
Снимка: Getty/Guliver

Жените винаги са имали една мания – да изглеждат добре! Това често включва и стремежа да отслабнат, тъй като всяка дама мисли, че има няколко килограма, без които би изглеждала по-добре.

Сега се е появила нова диета, създадена от популярния сред звездите диетолог Венис Фултън, която обещава светкавични резултати и добива все по-голяма популярност. За сметка на това обаче не е много ясно дали се отразява положително и върху здравословното състояние.

Тя включва ледено студени душове сутрин, задължително пропускане на закуската и пиене на чисто кафе.
Диетата е описана подробно в книгата "Six Weeks To OMG“, като за момента четивото отбелязва светкавичен ръст в продажбите.

Някои предричат на екстремната диета по-голям успех дори от хранителните режими на Дюкан и Аткинс.

Авторът споделя, че е компилирал най-добрите методи за отслабване, които до момента звездните му клиенти са използвали. Диетата включва консумацията на определени хранителни вещества, биохимия и психологически трикове и съвети, които целят по-лесното свикване с хранителния режим и постигането на максимални резултати.

Венис твърди, че неговата диета може да пребори дори целулита. Именно за тази цел той предпоръчва студен душ и пиенето на повечко кафе.

Освен това той е твърд противник на честото хранене с малки порции през деня. Той съветва клиентите си да се придържат към три хранения на ден, като първото трябва да е в 10 ч. сутринта.

Венис Фултън споделя, че неговата диета няма да се възприеме лесно от обществото.

"Хората се страхуват от новото и необичайното. Нужни са няколко смелчаги, за да изпробват този метод и след това да кажат на останалите колко добър и ефективен е той.“

За момента обаче хранителният режим на Фултън привлича все повече ентусиасти. Дано само да не го последва съдбата на диетата на Пиер Дюкан, която Британската диетологична асоциация окачестви като най-лошата и безполезна диета.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти