Любимите диети на знаменитостите

Меган Фокс, Виктория Бекъм и Миранда Кър винаги са правели впечатление със слабите си фигури
Снимка: Getty/Images

Диетите са манията на Холивуд.

Масово актьори, актриси, певци и певици, танцьори и т.н. са обсебени от външния си вид. Подлагат се на най-различни, често странни и дори болезнени, разкрасителни процедури, но истински робуват на диетите.

Малко са звездите, които не се подлагат периодично на определен хранителен режим, за да постигнат подходяща фигура за дадена роля или важно събитие.

Dailymakeover.com представят някои от любимите диети на различни популярни холивудски дами.

Меган Фокс е почитател на популярната в последно време палео диета. При нея се консумират храни, които е било типично да се ядат от прадедите ни в палеолитната ера – сурови плодове и зеленчуци, ядки, печени месо и риба, приготвени на скара. Важно е храната да се намира в природата и да се консумира с минимална термична обработка. Това е по-скоро модел на хранене, като разделното хранене, отколкото калорийно ограничаваща диета.

Холи Бери винаги е поразявала с невероятното си тяло. Тайната ѝ е в това, че приема чисти белтъчини, сложни въглехидрати и здравословни мазнини като авокадо.

Пенелопе Круз е почитател на средиземноморкста диета. Освен това тя избягва червеното месо, като си позволява да го консумира два-три пъти в месеца.

За сметка на това зехтинът и пресните плодове и зеленчуци присъстват редовно в менюто ѝ.

Миранда Кър спазва хранителен режим според кръвната си група. Има хора, които смятат, че видът на кръвната ни група определя какви храни са най-подходящи за тялото ни.

Освен това Миранда не веднъж е споделяла, че чистото кокосово масло е неин верен приятел и тя често замества с него сладкишите и дресингите за салата.

Дженифър Анистън прилага малко математика в начина си на хранене. Тя се старае блюдото ѝ да е съставено от 30% протеини, 30% мазнини и 40% въглехидрати. Твърди се, че именно това засилва метаболизма.

Ан Хатауей се е доверила на веганството, като при нея това не е просто диета, а начин на живот. Тя се старае да не консумира никакви продукти от животински произход, за сметка на зеленчуци, плодове и ядки.

Виктория Бекъм е известна с невероятно слабата си фигура, която успешно поддържа въпреки четирите си бременности. Вики спазва така наречената алкална диета, която поддържа тезата, че определени храни влияят върху киселинността в кръвта и урината. Птичето месо, сирене и кашкавал, както и зърнените храни са ограничени в този хранителен режим.

Бионсе е горда с извивките на тялото си, но ако сте се заглеждали по-често в нейни клипове и различни медийни прояви, няма как да не ви е направило впечатление, че веднъж бедрата ѝ изглеждат по-едри, а друг път значително по-слаби. Певицата не веднъж е споделяла, че не обича да гладува и да лишава тялото си от храна, но се старае да се храни правилно и в умерени количества. Другата ѝ тайна е, че се придържа към периодичното гладуване.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти