Кои са най-странните спа процедури

Кои са най-странните спа процедури
Снимка: netinfo

Спа центровете се надпреварват да предлагат разнообразни процедури, чрез които да привлекат повече клиенти, а жените с удоволствие се възползват от различните пакети от услуги.

Понякога, обаче, има доста странни и необичайни предложения за спа процедура. Ето някои от най-странните от тях.

Подмладяващ масаж на лице и тяло с охлюви
Този тип процедури тръгват от Русия. В най-добрите салони там ще ви убедят, че слузта на охлювите е фонтанът на младостта. Всъщност, тайната се крие в гликоловата киселина и еластина, съдържащи се в секрета, които охлювите остават след себе си и които наистина помагат за намаляването на бръчките и забавяне процеса на стареене. Единственият минус е, че малко дами биха изтърпели по лицето им да се разхождат охлюви.

Пилинг на крака с риби
Този подход за почистване на мъртвите клетки по ходилата е познат на китайките още от древността. В момента се предлага в редица салони по света и у нас, като със сигурност е по-малко неприятно от охлювите по лицето. В Китай, обаче, не се ограничават само до краката. При тях се предлага да потопите цялото си тяло във вана пълна с вода и определен вид рибки, които ще се погрижат да отстранят мъртвите кожички.

Екскременти от славей
Да, точно така! Този вид уникална процедура за лице се предлага в салон в Ню Йорк. Срещу 50 долара дамите получават специална маска за лице с екскременти от славей. Козметичките твърдят, че този вид лечение ще премахне пъпките и черните точки.

Масаж на тяло със змии
Това вече е истински кошмар за много от дамите, а може би е следващият тоалет на Лейди Гага. Сигурно не ви се вярва, но в спа центрове в Израел срещу 90 долара ще бъдат пуснати неотровни змии да се разхождат по тялото ви. Казват, че ефектът бил отпускащ…

Пиявици по лицето
Лечението с пиявици е добре известно в народната медицина, но сега може да получите специално третиране на лицето си в едни от най-луксозните козметични салони в Русия. Твърди се, че пиявиците ще подобрят кръвообращението в третираните участъци и ще възвърнат свежестта на кожата.

Тоник от урина
Оказва се, че урината е от полза не само при опарване от медуза. Според различни хора тя помага и за дълбокото почистване на кожата. Това вече не се предлага в салоните за красота, а може да го изпробвате и сами вкъщи. Изборът дали да експериментирате, е изцяло ваш.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти