Секс, наркотици и скандали

"Надежда за обич" обещава да е по-вълнуващ от очакваното
Снимка: Нова ТВ

Секс, наркотици и скандали вместо рокендрол. Не, това не е името на нова театрална постановка, а доказано работеща формула за популярност както на запад, така и на юг.

Доказателство – актьорите в премиерния сериал от южната ни съседка "Надежда за обич" (Диема Фемили), който стартира днес от 21:30 ч. И докато в поредицата героите се опитват да сбъднат надеждата си за обич, в истинския живот историята е малко по-различна – някой друг скандал с наркотици, житейски драми и разбунени духове потвърждават максимата, че богатите също плачат.

С пълна сила това важи за главната актриса – чаровната Гизем Караджа, завоювала престижното второ място на Мис Турция 2011 и още по-престижната награда за най-добър национален костюм на Мис Свят. Тежка пътна катастрофа и арест за употреба на наркотици обаче вгорчават живота на изпълнителката на главната роля през изминалата година. Появяват се дори твърдения, че е изпаднала в депресия и е търсила помощ при психолози – слухове, които впоследствие тя отхвърля.

Нейното име бива замесено в един от най-шумните скандали на 2013 – заедно с още други 32-ма известни актьори, музиканти и имена от шоу бизнеса тя е арестувана за употреба и разпространение на наркотици. През цялото време е в центъра на медийното внимание, а в даден момент дори се разбунтува, че медиите извеждат на преден план само нейното име и името на Чагатай Улусой – мъжът, с когото биват задържани заедно и с когото ѝ приписват и любовна връзка. Гизем остава в ареста три дни и дори получава забрана да напуска страната (забраната бе вдигната едва миналия месец).

Скандал предизвиква и реплика между нея и екранния ѝ партньор и световноизвестен модел Берк Октай. В един от епизодите на сериала "Надежда за обич" двамата наричат журналистите от магазинните издания "кръвопийци".

Реакциите не закъсняват – това предизвиква остра реакция в журналистическата гилдия и протестно писмо на професионалното обединение на репортерите от бранша.

Въпреки всички спекулации около актьорите в сериала, факт е, че миналото лято "Надежда за обич" е бил най-гледаният в южната ни съседка.

Доколко връзката между скандалите и интереса към историята е правопропорционален, никога не може да бъде на 100 процента сигурно. Едно обаче е ясно – когато на екрана главната героиня преживява приказката за Пепеляшка, а в реалния живот – се замесва в сюжет с наркотици, съчетанието звучи повече от екзотично и привличащо вниманието. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти