Работилници за коледни вълшебства

Работилници за коледни вълшебства
Снимка: Coca-Cola

В изминалите три дена София се превърна в истински град на коледните чудеса. Жители и гости на столицата получиха своите първи подаръци директно от трите работилници за коледни вълшебства, които бяха разположени на различни места в града.

Хората бяха изненадани от работливи елфи и красиви феи, които им помогнаха да открият празничните работилници и им дадоха магически жетони, за да ги задвижат. Единственото условие за всеки, застанал пред тях, беше да повярва силно в магията на Коледа, за да сбъдне своето вълшебство.

Сред най-развълнуваните беше малчуган, който получи мечтаната зимна шейна. С чисто нов сноуборд си тръгна млада госпожица, която при вида на своя подарък прегърна работилницата. На десетки хора бяха раздени напитки и вкусни коледни сладкиши.

Част от посетителите получиха нови празнични украси за своя дом, а други се сдобиха с удобни грейки или шапка, шал и ръкавици за студените зимни дни. Няколко млади дами останаха очаровани, след като получиха красиви цветя лично от певеца Тома. Той изскочи изненадващо от работилницата, за да зарадва своите фенове.

Работилниците за коледни вълшебства вече отпътуваха за Пловдив, където ще останат на 19 и 20 декември, а след това ще заминат за Варна - 21 и 22 декември, и Бургас - 23 декември. Събитието е организиранo от от Кока-Кола (Coca-Cola).

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти