Героите на Дисни с ледено шоу в столицата

Героите на Дисни с ледено шоу в столицата
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Повече от 50 класически и съвременни герои на Дисни ще завладеят столичната зала "Арена Армеец" с магическа комбинация от уникална хореография, майсторско пързаляне и великолепни костюми.

Спектакълът на DISNEY ON ICE ще има 5 представления в българската столица, а организатор на зрелищния леден празник е София Мюзик Ентърпрайсис.

Остават броени дни до леденото шоу на Дисни и неговото изцяло ново представление "Нека празнуваме!"

Датите на спектакъла в София са:

*9 ноември (петък) от 19:00 часа

*10 ноември (събота) от 11:00 и от 15:30 часа

*11 ноември (неделя) от 11:00 и от 15:30 часа.

50-те класически и съвременни герои на Дисни, начело с Мики Маус, ще оживеят върху истинска ледена пързалка пред погледите на малчуганите. Там ще са "Аладин", "Красавицата и Звяра", "Пинокио", "Играта на играчките", "Пепеляшка", "Питър Пан", "Малката русалка".

Историята на представлението води публиката през поредица от вълнуващи събития, заедно с техните любими Дисни герои – Кралският бал за Св. Валентин с най-новата Дисни принцеса Тиана; Много Веселото Нерожденно Парти с Алиса и Лудия Шапкар; Страховито парти за Хелоуин с Джак Скелета и други популярни злодеи на Дисни; и традиционния хавайски празник луау с Лило и Стич.

Всички танцьори и екипа на шоуто пристигат у нас с чартърен полет от Загреб днес, 5 ноември. Малко преди тях пристига цялото оборудване за спектакъла, събрано в общо 13 ТИР-а. Танцьорите ще имат няколко дни за репетиции в "Арена Армеец", която за първи път ще се превърне в ледена пързалка.

От екипа споделиха, че са много развълнувани от първата си среща с българска публика и са убедени, че няма да има разочарован нито един зрител.

В съвременен дух и еклектична смесица от нестандартни елементи "Нека празнуваме!" е невероятно преживяване, което вдъхновява всяко семейство да празнува през цялата година. И със сигурност е по-добро и по-впечатляващо от истинско посещение в Дисниленд. "Нека празнуваме!" е едно от осемте шоута на DISNEY ON ICE, които се играят с успех по целия свят. Шоуто се играе пред повече от 30 милиона души годишно в повече от 70 страни на 6 континента. Европейската му публика е над 6,5 милиона годишно.

Герои от 16 любими филма на Дисни участват в спектакъла. Общо 36 танцьори се изявяват на леда. Те сменят 155 костюма. 7000 балона се използват по време на шоуто. 550 са светещите конструкции в "Нека празнуваме!".

Все още има билети за шоуто, които могат да бъдат закупени на цени от 40 до 90 лева от всички каси на Тикетпро в страната.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти