Един легендарен сериал се завръща

За ролята си в "Птиците умират сами" Ричард Чембърлейн получава "Златен глобус" през 1984 г.
Снимка: Нова телевизия

Този уикенд в телевизионния ефир на Нова телевизия ще се завърне един от най-обичаните екранни образи на американския актьор Ричард Чембърлейн – този на очарователния свещеник Ралф дьо Брикасар в една запомняща се романтична история и сериала "Птиците умират сами", сниман преди повече от 30 години.

Класическата поредица, станала любима на милиони хора по целия свят и у нас, стартира по Нова телевизия в неделя, в 12,00 часа. Сюжетът, който разказва за семейство Клири, тяхната млада и красива дъщеря Меги (изиграна от Рейчъл Уорд) и забранената любов между нея и по-възрастния Ралф, продължава с епизоди всеки уикенд от 12,00 часа.

В края на март Ричард Чембърлейн ще отбележи своя 80-годишен юбилей. Роден на 31 март в бляскавия Бевърли Хилс, актьорът получава зашеметяваща популярност с участието си в емблематични продукции като "Птиците умират сами" и "Шогун", а Холивуд завинаги ще запомни неговата слава с впечатляващия рекорд от 12 хиляди писма от почитателки, които получава всяка седмица.

През последните години Ричард Чембърлейн разкри съкровени подробности за живота и кариерата си – той призна за своята хомосексуална ориентация, както и сподели детайли за годините, през които се е опитвал да скрие този факт. Днес освен че се радва на любовта на милиони почитатели по света, Чембърлейн живее на хавайския остров Оаху, където има очарователна къща.

Сериалът "Птиците умират сами" носи на звездите и екипа на продукцията цели шест награди "Еми" и четири отличия "Златен глобус".

Добри новини не липсват и около талантливата актриса Рейчъл Уорд (56 г.), която и сега продължава да жъне успехи като актриса, режисьор и сценарист. В момента тя живее в Австралия, а заедно с актьора Браян Браун (също участвал в тв сагата "Птиците умират сами") са щастливо женени и имат три деца.

* "Птиците умират сами" започва своето излъчване от 19 януари по Нова телевизия с епизоди всяка събота и неделя от 12,00 часа.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти