Време за четене : "Еликсирът на любовта"

Част от корицата на книгата
Снимка: ИК Кръгозор

В началото на месец февруари на книжния пазар у нас излезе книгата на ИК "Кръгозор" "Еликсирът на любовта" от Лариса Ренар в превод на Татяна Балова.

Книгите на Лариса Ренар съчетават съвременните постижения на психологията с древните практики и познания, чрез които жените са поддържали вътрешната си хармония преди хиляди години.

Отговарят на вечния женски въпрос: "Как да бъда щастлива?". Според авторката съвременната жена е загубила женската си енергия и я заменила с мъжка. Днес за представителките на женския пол кариерата е по-важна от личния живот. Много от жените дори не се замислят за това.

Според Лариса Ренар жената трябва да притежава четири лица: "любовница", "домакиня", "кралица" и "момиче". Техниките, които са описани в книгите на Ренар, помагат на жените да постигнат съзнателно тези четири състояния. Всяко от тях отразява определена женска енергия.

Енергията на "момичето" е преди всичко емоция и възхищение от нейния избраник, за "домакинята" е важна мъдростта и практичността, за "кралицата" - независимост и себеуважението, а състоянието на "любовницата" е страстта.

Според Ренар всяка жена притежава тези четири състояния, само че в някои жени едното е развито повече, отколкото другите. Техниките, които описва тя, позволяват на жената да си върне тези състояния в пълния им блясък. Именно умението да се превъплъщава във всеки един от тези образи ще помогне на жената да постигне щастие и хармония в живота си.

Книгите на Ренар са изпълнени с практически занимания. Героинята й пътува по целия свят, за да открие тайните, методите и законите на женската енергия, въз основа на които е разработена уникалната програма.

В първата си книга "Изворът на женската" сила Лариса Ренар съчетава съвременните постижения на психологията с древните практики и познания, чрез които жените са поддържали вътрешната си хармония преди хиляди години.

В "Еликсирът на любовта" чрез нови техники тя дава:

*Основните съставки и рецепти за щастие и постигане на всички желания:

*Отговорите на най-важните въпроси, които вълнуват всички жени по света

Всяка от вас сама може да приготви своя еликсир на любовта!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти