"Окса Полок" - новата сензация в детската литература

Корицата на книгата
Снимка: ИК

"Окса Полок“ е новата сензация в детската фентъзи литература. Романът е написан от Ан Плишота и Сандрин Волф и вече покори децата и тийнейджърите в 25 страни, а от този месец е достъпен и в българските книжарници, благодарение на ИК "Рива“.

Първият роман от поредицата се нарича "Невидимият свят“ и разказва за Окса Полок – момиче, което обича пирожките, рок музиката и каратето. Не понася да привлича внимание, мрази буболечките и розовия цвят. Харесва нинджи, джинси и големи маратонки. Обожава приятелите си, свободата и да хвърчи на ролерите си.

Дотук звучи като обикновена съвременна тийнейджърка и щеше наистина да е такава, ако домът й не бе населяван от странни създания, а баща й не криеше сериозна тайна от нея. Най-добрият й приятел  - Гус, винаги е гласът на разума и е рамо до рамо с Окса в удивителните й изпитания.

Дали ще се справят и как ще преминат през опасните, вълшебни и магически пътища, децата могат да разберат само в книжките за малката Окса.

Романите покориха милиони тийнейджъри по цял свят, а в Мрежата изобилстват групи и форум, посветени на феновете на Окса Полок.

Холивуд вече купи правата за книгата и в момента тече международен кастинг. Скоро ще стане ясно кои са най-подходящите лица за бъдещата голяма филмова продукция, която ще покаже приключенията на новата фентъзи любимка Окса Полок на екран.

Edna.bg обяви на тази страница, че първите четири дами, които ни пратят електронно писмо на Edna@netinfocompany.bg с имената си и заявено желание да получат копие от книгата, ще им бъде изпратено такова по куриер.

Ето и първите четири късметлийки:

Даниела Георгиева, гр. Бургас

Нина Нейкова, гр. Русе

Магдалена Батева, гр. Петрич

Руска Колева, гр. Бургас

Приятно пътуване към "Невидимият свят”!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти