Женските тайни

И като тръгна един лаф
Снимка: Thinkstock

Учени разкриха какви неща най-често споделя силният пол в компания, но не става въпрос само за секс, а за някои всекидневни търкания и дори комични ситуации.

Основните съкровения, които мъжете не оставят само за себе си, са свързани с поддържането на външния вид на жените им, караниците с тях и случващото се в спалнята. Това са вечните теми, които мъжете разискват за своите половинки, показват данни на международно проучване, цитирано от българската информационна агенция "БГНЕС".

Причината за това е, че представителите на силния пол имат интерес да "обменят опит". Не всички мъже разказват на всеослушание за проблемите във връзките си, но както и жените, те често имат нужда от приятелски съвет и подкрепа.

Без значение от колко време сте заедно – дали от три дни или от три години мъжете винаги са били по-слабият пол в това да крият от своите близки постиженията си в спалнята. Това не е защото искат да унижат или засрамят партньорките си, а тъй като инстинктивно желаят да докажат своята мъжественост.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти