Всяка държава със сексуалните си порядки

Мадридски вестник бил глобен солено, защото публикувал карикатура със секс сцена между испанския принц Фелипе и съпругата му Летисия
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Историите със сексуален привкус са безбройни и като количество, и като съдържание. Но този път ще ги разделим по държави, за да видим с какви реални казуси се сблъскват хората по света. Да не губим ценно време, а директно да се отправим на околосветско пътешествие в търсене на най-странната случка.

Токио
Япония се слави с по-нестандартните си плътски практики, като има такава, при която жената превързва главата си или част от своето тяло, сякаш е била ранена, за да привлича мъжете.

Нотингам
Във въпросния английски град майка наела маскиран като горила актьор, който да изненада 16-годишния й син по случай рождения му ден. Но явно по погрешка от фирмата били изпратили стриптизьор с полицейска униформа, който се съблякъл дибидюс гол пред нищо неподозиращите тийнейджъри.

Берлин
След като 19-годишно момиче отказало да прави секс със 78-годишния си партньор, той решил да я осъди заради възрастова дискриминация.

Сидни
Австралийско студио предлага уроци по танци на пилон за момичета на 7-годишна възраст.

Рим
Учителка била моментално уволнена след направените разкрития, че дамата, успоредно с просветната си дейност, се снимала и в порно филми.

Сингапур
Мъж подал иск на стойност 200 хил. долара срещу жена, която го заразила с венерически херпес.

Мадрид
Испански вестник бил глобен с 4400 долара, защото публикувал карикатура как принц Фелипе и неговата съпруга Летисия правят секс.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти