Как някои хора отмъщават за сторена им изневяра

На прицел
Снимка: Thinkstock

Редица мъже и жени не могат да се сдържат да не отмъстят на партньора си заради изневяра.

Когато Корина Фини от Великобритания разбрала, че половинката ѝ използва услугите на сайтове за запознанства, наела фирма, която да опразни дома му. Когато приятелят на Фини се прибрал у дома след работа, заварил само голи стени.

Приятелката на голф играча Ник Фалдо, Брена Чепелак, доста се ядосала като узнала за изневярата на Ник. Когато отишла да събере нещата си от дома на Ник, тя побесняла и потрошила Поршето на приятеля си със собствения му стик за голф, като нанесла щети за 10 000 паунда.

Мъж, които бил пред развод, внимателно измерил половината от семейното лятно бунгало. След това отрязал с верижен трион своята половина и я откарал в дома на брат си. "Той ни каза, че просо взема своето, но не мисля, че жена му ще остане доволна", споделя един от полицаите, повикани от съседите.

Клеър Холи пък влязла с колата на приятеля си в боулинг залата, където той работи. Тя нанесла щети за 14 000 паунда, защото той променил статуса си в своя профил във "Фейсбук" на "необвързан" без предупреждение.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти