Изобретиха вибриращо бельо

Изобретиха вибриращо бельо
Снимка: Thinkstock

Представяте ли си какво би било, ако през деня, когато половинката ви е далеч от вас, вие може да усетите как тя мислено ви изпраща нежни виртуални погалвания?

Вече няма да е нужно само да си го представяте!

Компания за секс играчки, която създава “закачливи изобретения” за шоу в Лас Вегас, е направила бельо с вградени вибриращи частици. Дамските бикини или мъжките слипове са оборудвани с чип, който се задейства чрез смартфон приложение.

Така, докато вие носите вибриращото бельо, вашият партньор може да го активира с едно натискане на бутона и то да започне нежно и приятно да ви масажира по най-интимните части, дори когато той не е близо до вас през деня, а вие сте в офиса или вършите професионалните си задачи.

С помощта на приложението двойката може да програмира различни вибриращи режими на работа, както и да контролира интензивността и скоростта на движението на сензорите, разположени по бельото.

Засега устройството изисква хората, които го използват, да са в по-близък диаметър един от друг, но производителите се надяват, че в рамките на една година, технологията ще се развие. Така очакванията са в близко бъдеще вибрацията на бельото да може да се задейства и от по-далечни разстояния.

Май ще се окаже, че понякога техниката и социалните мрежи могат да действат и благоприятно на отношенията в Edna връзка, нали?

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти