Последен писък в хирургията

Гледането на ръка (хиромантия) е било практикувано още в Древна Гърция
Снимка: Thinkstock

Бум на нова хирургическа интервенция превзема страни като Япония и Южна Корея. Оказва се, че все повече лекари практикуват процедура, с която могат да се удължат линиите на дланите на ръцете, които според различни древни гадания разкриват информация за здравето, успеха и продължителността на живота ни.

Редица мъже и жени се подлагали на въпросната медицинска манипулация, вярвайки, че това ще им донесе повече късмет, богатство и дълголетие.

Интервенцията за удължаване на линиите се извършва с електрически скалпел, чрез който се изгаря плътта и полученият фин белег всъщност служи като продължение на естествените линии на ръцете.

Самата процедура отнема около 10-15 минути и струва между 700 и 1000 евро, а списъкът с желаещите става все по-голям, според статистиките в тези две държави.

Данните разкриват, че мъжете най-често искали удължаване на линията, отговаряща за материалното благополучие, а дамите избирали да удължат тази, свързана с любовта.

Лекарите обаче са на мнение, че удължаването на линиите по-скоро има плацебо ефект и едва ли реално може да повлияе върху съдбата на човек.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти