Новата колекция на "H&M" вече е факт

Пролетната колекция на "H&M" бе показана в шоурума на марката в София
Снимка: H&M

На 27 ноември у нас бе представена колекцията на "Ейч енд Ем" ("H&M") за пролетния сезон на 2014 г. Сред гостите на събитието бяха телевизионната водеща Мария Силвестър и певицата Сантра. В новите модели на скандинавската марка се открояват бохемските детайли, а като модни фаворити от селекцията облекла се очертават якетата с богати декорации, нежните рокли и туники с пискюли в романтични кройки.

Сред останалите акценти от пролетната колекция на "H&M" няма как да не споменем високите велурени ботуши и клинове, а също и прилепналите джинси, които са леко клоширани на глезена.

При мъжете пролетните палта с дължина до коляното наред с късите шуби добавят градски нюанс и лека небрежност в облеклото.

За допълнително спортно излъчване някои сака и семпли къси палта са с кантове и апликации и оставят впечатление, че са обърнати наопаки. Усещането за плътност на тъканта е от изключително значение за всеки тип облекло, особено при трикотажа с предлаганите мрежести пуловери с 3D ефект, където и десените играят важна роля.

"Харесва ми актуалната линия при мъжкото облекло, при която елегантният и спортният стил почти се сливат. За пролетния сезон при "H&M" двата стила са естествено съчетани - по-изтънчено всекидневно облекло и костюми, които имат по-свободна, но все пак елегантна кройка. В основата са модели, които отговарят на търсенията и начина на живот на мъжете днес", споделя Андреас Льовенстам, главен дизайнер на мъжкото облекло в "H&M".

* Колекцията на "H&M" за пролет 2014 ще бъда налична в магазините на марката по света и в България към началото на март.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти