Кое е новото лице на "H&M"

Кое е новото лице на "H&M"
Снимка: netinfo

Както вече писахме, американската певица Бионсе e новото лице на лятната колекция за 2013 г. на шведския бранд "H&M" ("Ейч енд Ем"). Този път от скандинавската компания официално потвърдиха новината, само месец преди изпълнителката да стартира световното си турне "Mrs. Carter Show World Tour", чийто първи концерт е насрочен за 15 април в Белград.

Бионсе ще се появи в рекламните клипове и принт кампаниите, носеща модели от лятната колекция на "H&M", а облеклата ще бъдат налични в магазините на "H&M" по света, както и онлайн, от началото на месец май.

"Винаги съм харесвала фокуса на "H&M" върху забавната и достъпна мода. Допадна ми и концепцията, която осъществихме заедно - да изследваме различните емоции на жената, представени от четирите елемента - огън, вода, земя и вятър", сподели изпълнителката на "Single Ladies".

В колекцията ще открием различни модели плажни облекла и бански костюми, сред които се открояват тези с ресни, а това, което ги прави по- специални, е фактът, че самата Бионсе е дала идеи за дизайна им.

Снимките за кампанията са заснети на Бахамите от фотографа Инес ван Ламсверде и Винууд Матадин, а рекламният клип е режисиран от Йонас Акерлунд, работил още с Мадона, Лейди Гага, Бритни Спиърс, Пинк, Кристина Агилера и др.

В рекламното видео, което скоро ще бъде достъпно онлайн, е включена и новата песен на Бионсе - "Standing On The Sun".

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти