Дейвид Бекъм със собствена линия мъжко бельо

Спортът не ми стига
Снимка: ЕПА/БГНЕС
36-годишният британски футболист Дейвид Бекъм вече е готов със своя серия бельо, която е изработена специално за шведския бранд "Ейч eнд Ем" (H&M). Бащата на 4 деца обяви още през юли миналата година, че ще пусне на пазара собствена линия с долни дрехи и ето че чакането вече приключи.

За радост на дамите, съпругът на Виктория Бекъм за втори път се снима само по бельо, защото и през 2009-та той остана единствено по слипове пред фотографските обективи, за да заснеме рекламна кампания на модна къща "Джорджо Армани".

В новата фотосесия за "Ейч енд Ем" спортистът отново демонстрира чудесно състояние на тялото, а боксерките от неговата линия ще бъдат официално пуснати на пазара от 2 февруари срещу 9.99 британски лири.

"От доста време имах идея да създам модна колекция с бельо, а това, че три години бях лице на "Джорджо Армани" ми даде тласък и аз да направя собствена линия с качествени мъжки долни дрехи", допълни футболистът на Ел Ей Галакси (LA Galaxy).

Именно изборът на Дейвид за лице на "Джорджо Армани" успя да удвои продажбите от бельо на италианския лейбъл през 2009-та.

"Нямам търпение да покажа своята линия за "Ейч енд Ем", но не съм сигурен дали майка ми ще бъде особено доволна пак да ме види по бельо върху огромни билбордове", допълни Бекъм.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти